Apple sareng LG Innotek sareng Jahwa bakal ngenalkeun lensa periscopic na

Apple bakal terus ngandelkeun LG Innotek sareng Jahwa Electronics pikeun ngadamel modul kaméra pikeun alat anu bakal datang. Kali ieu urang ngobrol ngeunaan modul zum adjustable, anu téhnologi bakal ngidinan hiji sudut pandang telescopic dina leutik "punuk" dina modul kaméra.

Salaku 9to5mac parantos dilaporkeun, Jahwa investasi 191 milyar (AS) dina fasilitas anyar pikeun perjanjian kolaborasi poténsial sareng Apple. Anu ti Cupertino malah kedah nganjang ka fasilitas anu kagungan Jahwa di Koréa Kidul dina awal 2021.

Numutkeun rumor, Jahwa Electronics pikeun nyayogikeun Apple kalayan penstabil gambar optik (OIS) dirancang pikeun lénsa fotografi telephoto dina modél iPhone anu bakal datang.

Sumber anu caket kana masalah ieu ngalaporkeun yén patén OIS Jahwa Electronics saé pisan pikeun nyiptakeun modul zum adaptif (anu tiasa ngirangan ukuranana gumantung kana panggunaanana). Téknologi ieu nyababkeun sistem kaméra periskopik nganggo prisma pikeun nampung input cahaya ka sénsor, tiasa nyampur lampu supados modul tiasa ngirangan ukuran sareng ngahontal dua hal: ngurangan ukuran fisik alat nu incorporates eta jeung ningkatkeun rentang zum dina kaméra alat.

TheElec ngalaporkeun yén Jahwa nuju ngerjakeun modul dimana balna bertindak salaku aktuator sareng ngagerakkeun lensa, ngagentos sistem basis cinyusu anu ayeuna dianggo ku Apple dina kaméra na. Métode ieu bakal langkung akurat sareng ngabantosan sénsor anu langkung ageung dianggo dina kaméra résolusi anu langkung luhur. 

Apple parantos pendak sareng perusahaan Koréa Kidul ti saprak 2019 pikeun ngerjakeun modul kaméra na. Ogé, sigana nu salah sahiji Kamajuan Apple salajengna dina kaméra nyaéta fokus kana zum sareng ngamungkinkeun stabilitas anu langkung ageung dina gambar teleskopik milih sareng ngerjakeun jinis modul ieu. Sanajan kitu, Sigana henteu sigana urang bakal ningali kamajuan ieu dugi ka 2023 (sahenteuna) kalayan datangna iPhone 15 (atanapi nami anu diputuskeun ku Cupertino pikeun unggulanna dina langkung ti 12 bulan).

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.