Apple sareng Sonos ngamajukeun aliansi dina iklan

Apple-Musik-Sonos-Pengumuman

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan fase béta program pikeun ngajantenkeun panyatur Sonos cocog sareng Apple Music, ampir genep bulan saatos diluncurkeun resmi na. Sareng kanggo ngarayakeunana, kadua perusahaan parantos ngrekam iklan anu disiarkeun tadi wengi nalika Grammy Awards sareng di mana urang tiasa ningali sababaraha seniman sapertos Matt Berlinger ti grup rock indie The National, Annie Clark anu langkung dikenal salaku penyanyi St Vincent sareng Killer Mike tina hip-hop ngagunakeun panyatur ieu di bumi masing-masing, dina judul "Musik angkat ka bumi."

Dina iklan éta urang tiasa ningali kumaha panyanyi negeskeun yén musikna ngamajukeun kreativitas salian ti nawiskeun kabagjaan anu langkung ageung di lingkungan anu ngamungkinkeun anjeun nikmati sareng kulawarga ku cara anu langkung gampang. Duanana perusahaan parantos dumasar kana panilitian anu nembe dilakukeun ku Sonos dina épék positip ngadangukeun musik di bumi sareng anu nunjukkeun ngahijikeun kulawarga pikeun langkung seueur waktos ogé nawiskeun aspék positip dina unggal dinten.

Apple nuturkeun nguatkeun gambar mérek anjeun kolaborasi sareng Sonos dina pengumuman ieu, sakumaha anu dilakukeun sababaraha bulan ka pengker ku tali éksklusif Hermès anu anyar pikeun Apple Watch. Kami tiasa mendakan speaker Sonos tina 200 euro dina Amazon, sareng éta ngamungkinkeun kami maénkeun musik favorit kami di kamar mana waé atanapi di sadaya kamar dina waktos anu sami tina alat kami nganggo aplikasi tunggal.

Spéker ieu henteu dianggo ngalangkungan konéksi Bluetooth kusabab kisaran terbatas anu aya dina téknologi ieu ayeuna, tapi Ngalakukeun éta ngalangkungan koneksi WiFi bumi urang sareng éta ogé ngamungkinkeun kami maénkeun musik anu béda dina unggal spéker anu parantos kami pasang. Ngaliwatan aplikasi ieu, urang ayeuna tiasa milih Apple Music salaku jasa musik urang pikeun dianggo. Urang kedah waé pikeun nambihan jasa musik, pilih logo musik Apple sareng log in sareng data kami.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.