Apple siap-siap muka Apple Store munggaran di Mexico sareng di Colonia

toko-toko-mexico-kota-03

Perusahaan anu berbasis di Cupertino teras damel di Toko Apple na, ngembang sacara internasional di nagara-nagara anu teu acan ayana, sapertos Mexico sareng Singapura, dimana anjeunna nembé muka toko na anu munggaran. Méksiko parantos ngantosan mangtaun-taun pikeun Apple ngaganggu muka Apple Store na nyalira. Éta di awal taun nalika Tim Cook resmi ngumumkeun bubuka toko munggaran di nagara éta, tapi sigana éta henteu ngan hiji-hijina, kumargi numutkeun sababaraha rumor, taun payun tiasa muka toko-toko anyar di nagara.

toko-toko-mexico-kota-01

Sakumaha biasana nalika bubuka toko énggal caket, Apple nutupan sadaya aksés visual ka toko nganggo panel, biasana hideung. Tapi waktos ieu, Apple parantos mutuskeun pikeun nutupan jandéla anu masihan aksés ka toko nganggo mural warna-warni anu dimimitian ti tanda anu judulna salaku "Hello Mexico, Urang kedah seueur ngagungkeun." Toko Apple anu munggaran di Mexico geuwat dibuka di Santa Fe Shopping Center di Mexico City.

toko-toko-cologne-03

Tapi nalika kuring ngawartosan di awal, sanés hiji-hijina toko anu Apple badé dibuka sakedap, kumargi di kota Cologne, Jérman, Apple ogé ngarencanakeun muka Apple Store anu kadua. Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar anu ngiringan tulisan ieu, panel anu nutupan toko khas Apple Store, warna hideung dimana teu aya detil bagian luar atanapi interior fasilitas anu tiasa ngaapresiasi. Karya toko anyar ieu di Cologne dimimitian dina bulan April sareng numutkeun sababaraha warga karya-karyana sigana bakal ampir réngsé, janten bubuka sacara praktis langsung. Sanaos Apple henteu sacara resmi mastikeun dinten pembukaan anu diharepkeun pikeun dua toko ieu. Tina Actualidad iPhone kami bakal ngawartosan tepat waktu, khususna ti App Store babaturan urang di Mexico.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Saé kanggo Méksiko, anjeun bakal ngagaduhan candi Apple, sareng anjeun tiasa ningali yén éta mangrupikeun hal anu paling caket kana sekte. Satia aranjeunna ngagaduhan candi sareng mesias anu parantos maot Steve Jobs hahahaha. Naa leres, éta kabungah gaduh hiji di kota anjeun, anjeun leupas tina seueur masalah sareng anjeun tiasa ningali sareng nyobian produk na

  2.   Damien cenahna

    Dugi ka queeeee! Aranjeunna tungtungna merhatoskeun kami! Kusabab reseller didieu leres-leres ningalkeun seueur anu dipikahoyong! Nalungtik nalika waktosna dibuka sareng mudah-mudahan aranjeunna gancang-gancang sumebar ka Guadalajara sareng Monterrey, anu mangrupikeun kota anu paling penting di nagara éta!
    Salam ti Méksiko!

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Sigana pikeun kuring yén Monterrey aya di antara kota-kota sanés dimana Apple tiasa muka Apple Store anu sanés.

  3.   Ivan cenahna

    Toko ieu ditutupan nalika mimiti pangwangunan kalayan simbut hideung, tapi Apple nembé pasang iklan warna-warni ieu anu nyonto kana warna anu dianggo ku trajinaras Danau Xochimilco di Mexico City.
    https://www.youtube.com/watch?v=hAM7wxW0nwk

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Hatur nuhun pisan kana inpormasi na. Kami moal bobo tanpa diajar hiji hal deui.
      Salam.