Apple terang masalah "Bendgate" sareng "Penyakit touch" sateuacan sateuacan ngaku-ngaku

Pasti seueur anjeun anu émut kana "Bendgate", yén disangka kagagalan anu nyababkeun iPhone 6 sareng 6 Plus gampang ditekuk. Salami minggu-minggu saatos peluncuran modél iPhone ieu, kami tiasa nonton puluhan video dina YouTube tina jalma anu kalayan gampangna pikaheraneun tiasa ngalipet iPhone anyar ieu, anu sumebar siga seuneu di internet.

Sanaos ieu sanés leresna sareng masalah ieu dina tungtungna sanés sapertos panggunaan normal alat aya masalah sanés anu muncul ti éta sareng anu katelah «Kasakit Sentuhan», anu nyababkeun layar rampa eureun ngaréspon, sareng anu dirojong ku Apple ngaluncurkeun program perbaikan khusus. Masalah ieu nyababkeun gugatan ngalawan Apple sareng dina persidangan anu lumangsung dinten ayeuna, sababaraha detil anu menarik parantos diungkabkeun anu nunjukkeun yén perusahaan terang ngeunaan masalah ieu sateuacan ngaluncurkeun program perbaikan éta.

Apple terang yén iPhone anu énggal na kirang kokoh tibatan iPhone 5s sareng tiasa ditekuk langkung gampil. Khususna, studi na ditangtukeun yén iPhone 6 sakitar 3.3 kali kirang tahan sareng 6 Plus dugi ka 7,2 kali kirang tahan. Sareng aranjeunna terang ieu bahkan sateuacan terminal diawalan dina pasaran berkat studi internalna sorangan. Data ieu sanés hartosna yén terminal énggal henteu tahan tahan pikeun diluncurkeun ka umum, kantun éta kirang ti 5. Tapi éta tungtungna nyababkeun masalah: chip anu ngadalikeun antar muka touch tungtungna misah tina konektorna sareng layar sentuh dieureunkeun ngaréspon.

Apple ngaku masalah ieu, sareng ngaluncurkeun program ngagentos pikeun terminal anu kaserang masalah ieu dina bulan Nopémber 2016, tapi harga $ 149 kanggo kéngingkeun terminal "anyar" (direnovasi). Dina dokumén anu dipimilik ku hakim kasus, perusahaan parantos terang ngeunaan masalah sateuacan program ieu sareng nyatana dugi ka Méi 2016 (6 bulan sateuacanna) éta parantos ngabenerkeun masalah dina terminal pabrik énggal, ngalereskeun chip masalah langkung saé. Data ieu tiasa penting sareng tiasa nyababkeun kaputusan anu teu pikaresepeun anu bakal maksa perusahaan pikeun ngasilkeun sadayana artos ka pangguna anu kagunaan anu ngamangpaatkeun program.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando cenahna

    Kuring nungkulan duanana bendgate sareng panyakit touch sareng akhirna mayar terminal anu énggal. Kuring miharep éta pengadilan mutuskeun pikeun pangguna anu kedah nungkulan seueur masalah dina iPhone 6 Plus.

  2.   Pedro cenahna

    Cenah mah dina forum anu sanés sareng kuring ngulang deui di dieu. Kuring parantos ngagaduhan Iphone 6s. Teu aya masalah pisan. Patarosan na, naon sih anu anjeun lakukeun ku telepon pikeun NGAGANDANG TIYA ???. Kuring henteu weruh ... naha anjeun linggih di luhur anjeunna? Meureun anjeun nyobian miceun kuku siga palu?
    Abdi henteu tiasa ngabayangkeun naon anu tiasa dilakukeun dina pamakean normal pikeun NGAGANDA TELEPON !!!

  3.   Mori cenahna

    Kuring ngagaduhan 6s Plus, sareng sigana kuring émut yén paduan 6s langkung kuat tibatan 6. éta sababna aranjeunna henteu ngabengkokkeun.

    Teu aya anu nyarios yén terminal anjeun bakal dua kali, Pedro. Masalahna nyaéta pikeun generasi sateuacanna.