Apple tetep nomer hiji dina kaamanan komputer

kaamanan apel

Perusahaan Cybersecurity Symantec sareng FireEye Aranjeunna mastikeun yén taun 2016 bakal nandaan sateuacan sareng saatos dina hal kaamanan di sistem Apple, sareng sigana bakal aya paningkatan anu signifikan dina metodeu sareng sistem serangan dina alat ios sareng Mac OS, ningkat pisan dina sistem desktop Mac OS X sareng duka kali dina sistem operasi seluler ios. Panaliti Symantec Dick O'Brien nuduh popularitas alat Apple salaku alesan utama pikeun tumuhna serangan, kumargi aranjeunna janten udagan anu langkung juicy nalika penjualanna ningkat. Taun ayeuna, salami salapan bulan kahiji, drive Mac OS X anu kapangaruhan ku virus langkung tujuh kali langkung seueur tibatan dina taun 2014.

Nanging, ieu sanés janten alesan pikeun hariwang teuing pikeun pangguna Apple, jumlah seranganna masih jauh langkung handap tibatan pikeun Windows, Apple masih mangrupikeun perusahaan anu paduli pisan ngeunaan kaamanan sareng privasi pangguna na, sareng bakal tetep damel pikeun ngajaga ieu tingkat kaamanan anu luhur, sadayana numutkeun analis O'Brien.

Ngeunaan ios, 96% tina total malware diarahkeun ngan ukur dina alat Android, tapi, unggal panyerang pikeun ios langkung seueur sareng ieu bakal teras-terasan salami taun 2016, popularitas alat ios sareng jumlah penjualan anu seueur disalahkeun. Duanana perusahaan kaamanan yakin yén Apple bakal tetep damel taun payun pikeun mastikeun kasalametan konsuménna, anu parantos lumayan jauh dugi ka ayeuna, ngajaga standar kualitas anu cukup luar biasa. Janten, pangguna ios anu biasana henteu gaduh kasadaran ngeunaan malware panginten kedah langkung merhatoskeun ancaman sapertos waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.