Apple damel sénsor pikeun ngukur glukosa getih ngalangkungan Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 6 Oksimeter

Salami sababaraha generasi urang parantos ngingetan sareng ningali diantara rumor ngeunaan kamungkinan datangna a cara non-invasif pikeun ngukur tingkat glukosa getih ieu. Bener nya éta lamun urang mikir tiis naon datangna sensor sapertos di Apple Watch kalayan harga anu "wajar" hartosna, urang mangrupikeun laris laris di panjuru dunya.

Ti saprak dileupaskeun ios 15, pangguna Apple tiasa tambahkeun data tingkat gula ieu dina aplikasi kaséhatan nganggo alat éksternal. Pikeun mikir sakedap upami nonton Apple sanggup ngukur parameter ieu sacara otomatis sareng nyimpen data dina iPhone pastina bakal aya anu leres-leres pikaresepeun.

Kami jelas yén jenis sensor ieu anu henteu meryogikeun prick sareng conto getih salajengna aya ayeuna, tapi harga sering ngalarang. Apple ngagaduhan sumber daya anu cekap sareng artos pikeun dianggo dina jinis sénsor ieu sareng ngarobih harga na sabisa-bisa supados sadayana anu kaserang diabetes tiasa gaduh kontrol anu langkung saé tina jumlah gula dina getihna.

Kalayan waktosna waktos Apple Watch kéngingkeun poin tina hal kontrol kaséhatan, urang tiasa mikir yén dina sababaraha waktos sensor ieu ogé bakal sumping ... MacRumors aranjeunna nyuarakeun laporan anu asalna tina Digitimes, anu panyadia Apple disangka ngembangkeun perangkat keras anu ngamungkinkeun Apple Watch Series 8 ngukur parameter ieu. Aya omongan sensor inframerah panjang gelombang pondok, jinis sensor anu biasa dianggo pikeun alat kaséhatan anu tiasa nyandak fungsi kaséhatan anyar ieu.

Aranjeunna parantos sababaraha taun nyarioskeun jinis sensor ieu kanggo jam tangan Apple, Naha saur anjeun generasi saterusna Apple Watch bakal tiasa ngukur glukosa getih?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.