Apple sigana bakal ngaluncurkeun iPad Air anu langkung saé

iPad Air

iPad Air generasi kaopat ayeuna sigana mah tablet leuwih akurat tur saimbang anu Apple ayeuna gaduh. Kacuali anjeun peryogi layar anu langkung ageung sareng anjeun milih iPad Pro, iPad Air mangrupikeun nilai anu paling saimbang pikeun artos, sareng ampir sadayana fitur anu lanceukna. Anjeun parantos ngukur naha anjeun hoyong iPad Pro sareng M1, tanpa macOS...

kasaluyuan jeung di Apple pensil 2, Desain exterior sarta fitur na ngajadikeun eta patut Mayar saeutik leuwih ti iPad dasar. Tur upami Apple megatkeun renew eta, ngamutahirkeun processor, kaméra jeung layar, éta bakal susu, tanpa ragu.

Sigana mah (jeung logis, pasti bakal) Apple ngarencanakeun peluncuran a iPad Air direnovasi. Ieu bakal generasi kalima model panengah tina Apple iPad, straddling iPad jeung iPad Pro.

Sakumaha diterbitkeun Mac Otakara, Apple ngarencanakeun pikeun geura-giru ngaluncurkeun révisi iPad Air na ayeuna, anu bakal ngajaga penampilan éksternal na, sareng modifikasina ngan ukur tina na. komponén internal.

Laporan ieu ngécéskeun yén generasi kalima tina iPad Air bakal dipasang prosésor Bionic A15, kaméra hareup sudut lega ultra 12 megapiksel kalayan dukungan pikeun Panggung Tengah, Sambungan 5G pikeun model LTE na flash True Tone Quad-LED.

Naha urang bakal ningali dina Maret?

Upami urang nganggap éta sacara tradisional acara munggaran Apple taun biasana dina Maret atawa di panganyarna dina April, eta kamungkinan pisan yén Tim Cook sarta timnya bakal nampilkeun kami kalawan generasi anyar ieu iPad Air ayeuna dina keynote ceuk.

Upami sadayana gosip ieu leres (anu tiasa waé, saprak iPad Air ayeuna dileupaskeun dina Oktober 2020), sareng Apple ngenalkeun sadaya modifikasi ieu tanpa ningkatkeun harga, éta pasti bakal janten iPad anu paling saimbang tina tilu modél, idéal pikeun sagala jinis pamaké, malah nu paling nuntut. Kuring ngulang patarosan ti bubuka: naha rék a iPad Pro kalawan prosésor M1, lamun teu bisa squeeze eta kalawan macOS?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo Adams P. cenahna

    Kuring condong mikir yén 11 ″ Ipad pro mangrupakeun pilihan hadé pikeun tambahan USD $ 200, anjeun boga Chip M1, nu teu acan dipaké cukup, éta leres, tapi boga poténsi gede, ganda gudang, layar gerak pro, hadé. kaméra, USB tipe C kalayan rojongan Thunderbolt, sora hadé, raray id sarta ngalakukeun review rusuh kaca, abdi opted pikeun 11 "pro ningali yén bédana harga ieu loba diyakinkeun.

bool (leres)