Apple tiasa nanem modal $ 3,6 triliun dina KIA pikeun ngahasilkeun Apple Car

Konsép naon anu tiasa Apple Apple Car

Aya sababaraha rumor anu ngahontal kami akhir-akhir ieu ngeunaan produksi Apple Car salajengna. Kamari kami ngawartosan anjeun kumaha Apple Car tiasa dumasar kana platform Hyundai, dinten ieu urang kéngingkeun rumor énggal ngeunaan kamungkinan investasi Apple di KIA (Hyundai apiliasi) dugi ka $ 3,6 triliun pikeun nyiptakeun hubungan produksi antara dua perusahaan (numutkeun kana medium Korea Koréa, via Bloomberg).

Apple sareng KIA badé nyiapkeun kolaborasi pikeun ngalaksanakeun produksi Apple Car di fasilitas KIA di Georgia, Amérika Serikat. Sakumaha anjeun terang, Apple parantos nyobian nyandak padamelan ka Amérika Serikat salami sababaraha taun, ogé nyangking bagian produksi sésana alat na.

Apple tiasa nandatanganan perjanjian sareng KIA ampir-ampiran. Aya biantara 17 Pébruari, sareng niat pikeun ngaluncurkeun Apple Car di 2024. Nanging, tanggal-tanggal énggal ieu nunjukkeun yén mobil Apple anyar bakal diluncurkeun langkung lami tibatan perkiraan anu sanés anu dituduhkeun. Perjanjian éta bakal netepkeun tingkat produksi 100.000 mobil per taun ti mimiti produksi.

Nalika rumor muncul yén Apple sareng Hyundai nuju ngobrol pikeun kolaborasi, Hyundai gancang mastikeun yén negosiasi éta leres, kirang pikeun menerkeun pernyataan na sareng nolak yén negosiasi parantos kajantenan.. Henteu diragukeun léngkah curiga anu ngajantenkeun kami anggap yén paguneman leres-leres aya sareng yén sadaya rumor ieu (beuki kuat) nunjukkeun yén aranjeunna bakal ngahasilkeun.

Sakumaha anu parantos kami carioskeun ka anjeun kamari, analis Ming-Chi Kuo ogé nyarioskeun kolaborasi Apple-KIA (Hyundai) pikeun produksi Apple Car ngalangkungan platform kendaraan listrik Hyundai sareng fasilitas KIA di Georgia. Nanging, Ming-Chi nyebatkeun 2025 "paling awal" kanggo mobil Apple badé dijual.

Kalayan seueur rumor anu ngiringan gancang, moal anéh yén teu lami Apple ngonfirmasi niatna pikeun ngahasilkeun kendaraan sareng tiasa masihan kami perkiraan tanggal peluncuran. Mudah-mudahan, diumumkeun nalika diumumkeun, pernah janten kasus Air Power anyar.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   narjamahkeun cenahna

    Hai, ngan ukur netelakeun, 3.6 milyar (Inggris) henteu sami sareng 3.6 milyar (Spanyol). 3.6 triliun = 3,600 triliun, 3.6 triliun = 3 triliun.