Apple tiasa ngaluncurkeun Apple Watch pikeun olahraga ekstrim

Modél anyar tina Apple Watch tiasa dugi ka taun 2021 ieu ditakdirkeun pikeun panggunaan "ekstrem" ku kasus anu diperkuat sareng tahan dampak, numutkeun ka Bloomberg.

Apple tiasa ningkatkeun kisaran jam tangan pinter na ku modél énggal anu ditujukeun pikeun pemirsa langkung atletis. Upami urang ayeuna gaduh modél aluminium, waja sareng titanium, taun anu sami Apple Watch anyar tiasa diluncurkeun a casing di mana bahan plastik digabungkeun pikeun langkung nolak serangan anu tiasa nyababkeun olahraga sapertos nanjak, bersepeda, naék gunung, jsb. Éta bakal janten modél dina gaya "G-Shock" tina Casio, kalayan desain anu langkung agrésif anu ngajantenkeun anjeun murag asih atanapi ngahasilkeun teror, tanpa jalan tengah, tapi éta sampurna pikeun kagiatan sapertos anu tos disebatkeun di luhur.

Apple nganggo nami "Olahraga" kanggo aluminium Apple Watch mimitina, tapi engké lirén nganggo éta ngan saukur namina Apple Watch numutkeun bahan tina kasus (aluminium, waja, keramik, titanium ...). Anu asalna disebat Apple Watch Sport mangrupikeun Apple Watch langkung mirah kusabab bahan anu dianggo dina pangwangunanna (aluminium sareng kaca Ion-X), éta sanés nami anu asup akal kusabab résistansi tina jam tangan, tibatan sadayana sabalikna Kami henteu terang upami modél énggal anu Bloomberg parantos terangkeun ka kami bakal nampi nami "Sport", sanaos nami internal anu dianggo ku Apple tiasa masihan sababaraha pitunjuk: "Explorer Edition".

Kami henteu terang tanggal peluncuran olahraga Apple Watch anyar ieu, ogé harga na, sanaos Bloomberg mastikeun yén éta moal dugi ka akhir taun, pastina tina panangan serial Apple Watch 7 anyar, anu biasana diumumkeun dina usum gugur. sanaos éta ogé tiasa kajantenan yén aranjeunna ukur tés sareng proyék na tungtungna dibolaykeun. Ningali Apple Watch kalayan desain anu langkung agrésif pasti bakal janten impian seueur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.