Apple tiasa ngamimitian ngaganti iPhone 6 Plus anu rusak sareng iPhone 6s Plus

Masalah sareng batré iphone Aranjeunna masih janten sorotan, sababaraha masalah anu diusahakeun Apple pikeun menerkeun ku panggantian batré langkung mirah sareng sumpingna (teu lami) tina ios énggal anu ngamungkinkeun urang pikeun nganonaktifkeun "ukuran kaamanan" kanggo aki-aki anu rusak anu dianggo ku Apple. Tah dinten ayeuna, deui, urang teraskeun sareng berita anu aya hubunganana sareng jasa téknis Apple ...

Nya, nuturkeun jalan satapak anu ditandaan dina kasempetan-acara sateuacana, Apple panginten tiasa dipikirkeun cabut modél iPhone 6 Plus tina katalog na pasti, gerakan anu bakal nyayogikeun berita pikeun pangguna kumargi aya pangguna anu nganggo iPhone 6 Plus anu rusak anu nyandak éta ka jasa téknis resmi Apple bakal nyandak di tukeran iPhone 6s Plus. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan warta penting ieu.

Kudu disebatkeun yén berita ieu bakal épéktasi ti bulan Maret, warta anu sakumaha anu urang carioskeun asalna tina dokumén internal ti kaom Cupertino sorangan yén aranjeunna sigana bakal nyebarkeun ka panyadia layanan palanggan resmi na. Warta hébat saprak urang bakal nyandak modél anu unggul nalika ngalakukeun perbaikan dina alat kami.

Apple ngincer sadaya inventarisasi iPhone 6 Plus, sareng ieu naha aranjeunna prédiksi yén ti bulan Maret iPhone 6s Plus kedah janten gaganti pikeun saha waé anu hoyong ngalereskeun iPhone 6 Plus na. Janten anjeun terang, upami anjeun mikir ngalereskeun naon-naon dina iPhone 6 Plus anjeun (malah ngalakukeun ngagantian tina batre), antosan dugi ka Maret salajengna, sasih dimana program ngagantian ieu pikeun iPhone 6s Plus kedah dimimitian, modél anu langkung saé anu teras dijual ayeuna. Kami bakal terus ngawaskeun gerakan Apple dina hal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   delbuenri cenahna

    Upami éta dikonfirmasi ti bulan Maret, bakal pikaresepeun pikeun anjeun pikeun ngémutanana sabab éta bakal janten salah sahiji anu 'kapangaruhan'
    Hatur nuhun !!

  2.   Victor olivera cenahna

    Halo, patarosan anjeun henteu terang upami .Mac bakal ngarobih alat iPhone 6 Plus kalayan masalah batré