Apple tiasa ngawatesan layar AMOLED kana modél "Pro" tina iPhone 8

iphone-8

Bosen rumor sareng spekulasi ngeunaan iPhone 7? Nya, upami éta henteu cekap, hayu urang ngobrolkeun iPhone 8, khusus layar na. Kusabab jalma mimiti nyarioskeun ngeunaan iPhone 7 sareng desain kontinyu, iPhone 8 parantos janten sorotan. Cocog sareng ulang taun ka-10 tina smartphone Apple, perusahaan bakal nekad pikeun ngaluncurkeun iPhone anu lengkep diperbarui sareng layar anu sanés tibatan anu parantos dianggo dugi ka ayeuna, ngaganti téknologi LCD ku AMOLED. Tapi numutkeun para ahli di lapangan éta panginten layar anu anyar ieu ngan ukur bakal modél "Pro" tina iPhone. Kateranganna? Di handap ieu.

Layar AMOLED parantos aya di urang salami mangtaun-taun, tapi biaya pabrikna anu tinggi sareng masalah anu disababkeun ku cara lampu anu khas na hartosna sababaraha pabrik parantos nganggona dugi ka ayeuna. Tina 1300 milyar layar anu diproduksi per taun, ngan sakitar 300 juta anu nganggo téknologi ieu. Apple parantos ngalawan panggunaanana, kusabab warna na henteu nyata sareng resolusi anu ditawarkeunana "palsu", tapi lanjeunna paningkatan dina téknologi AMOLED parantos ngajantenkeun layar ieu dinten di luhur LCD konvensional, bahkan di luhur LCD anu paling "premium", sareng kaseueuran masalah na parantos seueur direngsekeun, janten sigana luncat kana téknologi AMOLED pikeun generasi saterusna iPhone aman.

cai samsung iphone 6s

Nanging, masih aya masalah anu tiasa nyababkeun henteu sadayana iPhone anyar gaduh layar ieu: sababaraha pabrik ngahasilkeun AMOLED kalayan kualitas anu cukup pikeun dina iPhone, sareng Samsung, salah sahiji pabrik anu pangsaéna, taun ieu ngalaman masalah pikeun nyumponan paménta anu tos aya . Kami nyarioskeun kanyataan yén unggal taun langkung ti 200 juta iPhone dijual di panjuru dunya, janten ujug-ujug Apple lebet pasar pikeun layar AMOLED tiasa janten masalah serius anu sesah direngsekeun.

Bisa jadi Apple parantos lami pisan mutuskeun téknologi ieu pikeun layar na tepat kusabab ieu, sareng ngarencanakeun yén di 2017 panyadia na bakal tiasa ngatasi paménta anu luhur ieu. Tapi alternatif sanés anu dianggap spesialis nyaéta anjeun ngan ukur nganggo jinis layar ieu pikeun modél iPhone khusus, iPhone anu disebatna "Pro" sareng éta ogé tiasa janten iPhone 8 Plus. Naha Apple tiasa ngabédakeun iPhone 4,7 inci ku cara kieu? Sanaos kuring sesah percanten, éta henteu jauh-jauh. Pasar smartphone parantos mekar dugi ka telepon di handapeun 5 inci hese dipendakan, sareng Apple tiasa neraskeun nawiskeun modél alit sapertos SE pikeun anu henteu hoyong iPhone ageung sapertos kitu. Panginten modél 4,7 inci bakal janten SE, atanapi panginten éta ngan saukur bakal ngaleungit, ngan ukur modél 4 sareng 5,5 inci, anu terakhirna nyaéta anu bakal resep layar anyar ieu. Éta waktos seueur kénéh pikeun ngaduga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.