Apple tiasa ngijinkeun pamekar pikeun nyiptakeun nomer telepon pikeun Apple Watch

ngahapus

Dinten anu sanés Apple ngaluncurkeun halaman wéb na pikeun pamekar nontonOS 4.3.1 béta. Warta dina versi ieu henteu seueur, tapi garis kode anu dipendakan Éta nunjukkeun warta anu urang tiasa aya di watchOS 5. Pembaruan anu hébat kana sistem operasi Apple Watch ieu tiasa ditingali dina WWDC usum panas ayeuna.

Sababaraha pangguna parantos mendeteksi séktor kode énggal dina béta tina watchOS 4.3.1 anu ngarujuk kana kit pangwangunan énggal anu disebat NanoTimeKit, ayana dina suhunan Apple Watch. Kit ieu ngamungkinkeun para panyipta ngembangkeun telepon adat, hal éta Apple henteu ngijinkeun Sajauh ieu.

Kalenturan Apple dina jaman ayeuna: watchOS 5

Alarm dipareuman nalika 9to5Mac kapanggih dina kode anu disumputkeun tina watchOS 4.3.1 béta rujukan kana Kit NanoTime. Pakakas pangembangan ieu henteu aya ayeuna, tapi aya dina bagian parangkat lunak dimana layar Apple Watch parantos ngonpigurasi. Tétéla, alat anyar ieu anu tiasa dipidangkeun dina WWDC 2018 bakal ngamungkinkeun pangembang nyieun spheres custom kanggo jam.

Sambungan iket sigana nunjukkeun yén éta bakal aya hubunganana sareng Xcode, program pangembangan Apple, janten dina prinsipna pangembang pihak katilu henteu tiasa ngaksés kerangka pangwangunan ieu, tapi kusabab kode na terstruktur, Éta tiasa diperpanjang saatos pembaruan kahareup. Inpormasi ieu disumputkeun dina béta, janten kami henteu ngarepkeun éta bakal énggal dina versi akhir watchOS 4.3.1.

 

Apple adaptasi kana pamundut pangguna anu kasép. Pangguna surak personalisasi alat anjeun, sareng jelas yén kustomisasi ieu henteu kedah standar pabrik, tapi kreativitas pangembang kedahna penting pisan pikeun nyetél alat-alat anu dipikahoyong ku urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tanda cenahna

    Éta pisan sababna naha anjeunna ngajual jam tangan apal kuring, henteu bosen, ieu, super bagja ku perbatasan s3 kuring, unggal dinten nonton anyar nganggo dial anu anjeun pikahoyong. punten apel.

  2.   David cenahna

    Abdi resep kana jam tangan Samsung ogé, naha anjeun nganggo éta nganggo iPhone?
    Upami kitu, fungsi naon anu leungit?
    hatur nuhun

  3.   Sergio Rivas cenahna

    Kaleresan ieu kedahna dilaksanakeun sababaraha waktos ka pengker.