Apple tiasa nurunkeun Apple Music Natal ieu

iphone-7-plus-14

Apple Music nembé yuswa sataun, sareng saprak diluncurkeun dunya streaming musik parantos robih pisan, kalayan pesaing utamina nyandak léngkah-léngkah penting pikeun langkung kompetitif. Apple tiasa ngaréspon sakedap sareng ngirangan harga langganan bulanan kanggo jasa na, anu tiasa turun tina $ 9,99 janten $ 7,99 per bulan pikeun rekening individu. Inpormasi ieu mastikeun yén diskon ieu moal dugi ka Natal hareup ieu, salaku promosi pikeun liburan.

Ayeuna Apple Music ngagaduhan tilu jinis langganan anu béda: akun masing-masing $ 9,99 per bulan; rekening kulawarga $ 14,99 per bulan; sareng akun mahasiswa $ 4,99 per bulan. Numutkeun inpormasi anu diterbitkeun dina MacRumors, akun mahasiswa terakhir ieu bakal tetep aya, tanpa ngarobih harga na, tapi rekening masing-masing bakal turun kana $ 7,99 anu disebut di luhur sareng akun kulawarga bakal turun ka $ 12,99 per bulan. Léngkah ieu bakal nempatkeun Apple Music dina kisaran harga anu sami pikeun rekening individu sapertos jasa musik Amazon, anu hargana $ 7,99, sanaos pangguna sapertos Amazon Echo ngan ukur kedah mayar $ 3,99, harga anu Apple Music dina waktos éta tiasa teu cocog.

Inpormasi éta asalna tina sumber anu sami anu sababaraha bulan ka pengker nyarios yén Apple dina dua taun bakal mungkas paméséran musik ngalangkungan iTunes, hal anu ditolak ku perusahaan. Anjeunna ogé mastikeun yén Apple bakal ngaluncurkeun versi anyar iTunes dina WWDC pamungkas dina Juni anu bakal janten léngkah munggaran nuju akhir iTunes ieu, hal anu henteu acan kacumponan. Janten inpormasi ieu ngeunaan pangirangan Apple Music urang kedah ati-ati kalayan ati-ati, sanaos éta bakal janten langkah strategis anu bakal ninggalkeun pesaing utama na, Spotify, dina tali sareng ampir maksa anjeunna nurunkeun harga upami anjeunna henteu hoyong kaleungitan palanggan langkung milih Apple Music.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.