Apple tiasa nyewa "YouTubers" anu kasohor pikeun ngagarap iklanna

Louis-Cole

Dunya YouTube sareng sagala rupa anu aya hubunganana sareng éta ngembang pisan di jaman ayeuna, anu bakal dianggap "bintang" sababaraha panyipta eusi pang populerna dina platform. Justru dampak ieu anu tiasa nyababkeun Apple nyungkeun jasa tina sababaraha hal ieu YouTubers.

Éta sanés hal anu matak héran kami, sabab aranjeunna jalma biasa gaduh kaméra dina panangan aranjeunna sacara konstan tina sudut pandang anu bénten pisan sareng anu propésional, hal anu tiasa dianggo pisan pikeun perusahaan. pikeun mailers anjeun. Khususna, éta dianggap yén meureun partisipasi maranéhna diperyogikeun pikeun kampanye énggal sareng énggal "Dipoto ku iPhone 6" dina pandangan peluncuran iPhones 6s sareng 6s Plus Séptémber payun.

Apple sok ngagaduhan padamelan anu hadé pikeun fotografi, ngajantenkeun urang ningali yén nyandak poto ngalangkungan iPhone langkung ti ngan saukur néwak hal anu urang ningali. Pangalaman éta anu anjeunna hoyong nguatkeun dina unggal alat anyar, janten anu diarepkeun perbaikan penting dina bagian kaméra pikeun modél iPhone anyar éta bakal ditepikeun kirang ti sabulan (dina 9 Séptémber, panginten).

Sigana yén VidCon, konperénsi taunan pikeun jalma anu didédikasikeun pikeun dunya YouTube sareng Média Sosial parantos janten tambang anu saé pikeun Apple nalika urusan sareng jalma-jalma ieu. Kami kedah ngawaskeun sacara caket kampanye iklan perusahaan pikeun ningali naon anu dilakukeun ku YouTubers ieu dibandingkeun sareng iklan anu parantos dilakukeun sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Padamelan Esteban cenahna

    Aya hiji anu saé pisan sareng éta mangrupikeun marcianophone, kumaha saur anjeun?