Apple TV anyar ngan ukur ngamungkinkeun dua alat Bluetooth dina hiji waktos.

Kontrol TV MFI / Apple

Generasi kaopat tina Apple TV kalebet dukungan pikeun daptar seueur aplikasi, ngamungkinkeun pangembang pikeun nyiptakeun gim sareng aplikasi pikeun alat ieu pikeun anu munggaran. Platform sapertos Apple TV sigana cocog pisan pikeun gim multiplayer, tapi sigana éta Apple TV anyar ngan ukur bakal ngadukung dua pengendali Bluetooth dina hiji waktos sareng tilu, kalebet kontrol Apple TV, salaku total alat.

TouchArcade ngahubungi sababaraha pamekar anu ngagaduhan Apple TV Dev Kit pikeun nguji wates kaulinan multiplayer dina alat ieu, sareng pamekar ieu mendakan éta aranjeunna ngan ukur tiasa nyambungkeun dua pengendali (Joystick), sajaba ti kadali jauh tina Apple TV.

Éta hartosna yén ayeuna, anu Apple TV dirojong pikeun total tilu pamaén anu ngatur hiji gim, éta panginten bakal janten metode pangendali anu langkung dipikaresep pikeun kaulinan sapertos jalma némbak jalma mimiti sareng platformers. Upaya nyambungkeun langkung ti dua pengendali nyababkeun salah sahiji pengendali anu munggaran, anu parantos nyambung, sacara otomatis nyambung.

Pamekar anu cukup untung pikeun menangkeun Apple TV Kit, balap sareng mésér sakilo kontroler MFi anu cocog, ngaharepkeun ngadamel sababaraha kaulinan dugi ka 8 pamaén.

Harepan ieu gancang kabur nalika aranjeunna sadar yén Apple TV énggal ngan ukur bakal nyambung ka dua alat Bluetooth éksternal dina hiji waktos, sareng kontrol jarak jauh anu kalebet.

Keterbatasan alat anu disambungkeun Bluetooth henteu dugi ka iPhone, anu ogé tiasa dianggo salaku pengontrol gim multiplayer. Nyaho ieu, pamekar kapaksa ngawangun dukungan iPhone kana aplikasi anu cocog sareng Apple TV.

Sadaya kaulinan sareng aplikasi tvOS diperyogikeun kalebet kontrol touch pikeun jarak jauh Siri, janten kaseueuran judul kedah dianggo sareng kontrol iPhone atanapi iPad anjeun, tapi seueur pamaén panginten langkung resep nganggo pengendali MFi pikeun pangalaman kaulinan anu langkung saé. Kaputusan Apple pikeun maksa pamekar pikeun nyiptakeun kaulinan kalayan dukungan touch henteu kasohor pisan kusabab éta ngabatesan kaulinan pikeun skéma kontrol anu dasar pisan.

Apple panginten gaduh rencana badé ngalegaan jumlah pengendali anu dirojong ku Apple TV sateuacan diluncurkeun dina Oktober, tapi kanggo ayeuna, katingalina alat éta ngan ukur bakal ngadukung dua pengendali sakaligus, salajengna ngawatesan kamampuan kaulinan tina TV Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.