"Apple VR" kalayan LiDAR tiasa diluncurkeun dina awal 2022

Kacamata virtual reality Apple dimimitian janten siga palacak AirTag anu kawéntar. Seueur "rumor rumor" tapi teu aya anu ningali. Kacuali cahayana tina Jon prosser, jelas.

Anu sigana jelas nyaéta nalika walungan disada, cai ngabawa. Janten gancang atanapi engké «apal VR»Bakal janten kanyataan. Ayeuna sigana peluncuranana dijadwalkeun pikeun mimiti 2022. Urang bakal ningali.

Cina Times parantos nyebarkeun dinten ayeuna laporan dimana anjeunna ngajelaskeun nganggo buuk sareng tanda sababaraha kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan produksi kacamata maya virtual Apple, anu dikabarkan "Apple VR".

Artikel ngajelaskeun yén desain industri tina kacamata vr apel éta bakal caket kana merek alat VR anu sanés. ' Headphone disebatkeun fitur genep lénsa sareng scanner LiDAR optik pikeun peta lingkungan anu nganggo.

Anjeunna nambihan yén kaseueuran komponén pikeun gelas bakal diproduksi ti kuartal kaopat 2021. JP Morgan ngungkabkeun sababaraha padagang Apple pikeun alat éta, sapertos TSMC pikeun prosésor alat, Largan sareng Genius Electronic Optical pikeun lénsa kaméra. sareng Pegatron kanggo pemasangan. Laporan éta ogé nyatet yén ranté suplai 'Apple VR' utamina kentel dina Taiwan.

Nembongan yén headset kanyataanana maya Apple bakal ditujukeun ka tungtung pasar konsumen anu langkung luhur, kalayan harga anu langkung mahal tibatan headset realitas virtual anu ayeuna aya di pasar. Ieu tétéla dijelaskeun ku biaya komponén alat, anu tiasa ngaleuwihan $ 500.

Ieu ngadukung laporan panganyarna ku Mark Gurman anu nyatakeun yén kacamata VR Apple bakal langkung awis tibatan pesaing na kalayan nilai anu sami sareng produk Apple anu sanés, sapertos Mac Pro.

Handap ku téma, DigiTimes nembé nyebarkeun yén Pegatron sareng Quanta Computer bersaing pikeun mesen rapat akhir pikeun kacamata réalitas Apple anu ditambih. Tétéla Foxconn parantos nandatanganan paréntah pikeun perakitan komponénna. Seueur sora sareng tanpa ningali setitik cai di walungan ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.