Aplikasi kalénder Fantastical diperbarui ngamangpaatkeun berita ios 10 sareng watchOS 3

lamunan-2

Kadatangan iOS 10 sareng watchOS 3 parantos janten tantangan pikeun pangembang anu kedah nganyaran aplikasi na maksimal pikeun ngamangpaatkeun sadaya berita sareng pilihan anu ditampi ku Apple. Ayeuna di App Store kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngan saukur diadaptasi kana versi anyar ios 10, tapi henteu kaganggu pikeun nambihan sacara praktis salah sahiji fungsi anyar anu ngamungkinkeun iOS versi panganyarna ieu pikeun kami. Aplikasi kalénder Fantastical sabalikna lengkep, sapertos anu asalna Flexibits parantos nambihan sacara praktis sadaya berita anu Apple ngenalkeun di iOS 10 sareng watchOS 3.

Flexibits parantos ngamutahirkeun aplikasi Fantastisna kalayan sajumlah fitur anyar sareng pikeun ngagungkeunana, parantos ngirangan harga aplikasi kalénderna ku 40%, sahingga ayeuna urang tiasa mendakanana 2,99 euro di App Store, tibatan 4,99 anu biasana aya dina versi iPhone, samentawis versi iPad ogé ningali harga na turun samentawis 50%, sayogi kanggo diunduh 4,99 euro.

Naon anu énggal dina versi Fantastical 2.7

  • Widget Terakhir Dinten ieu anu nunjukkeun rencana anjeun dina pandangan heula sareng tiasa dilegaan kanggo nunjukkeun langkung seueur detil
  • Ditambahkeun pilihan pikeun nembongkeun sababaraha kalénder sareng daptar panginget dina aplikasi Watch
  • Ditambahkeun pilihan pikeun nunjukkeun acara sadidinten dina komplikasi Watch
  • Gaya peluncur anyar pikeun komplikasi Watch pikeun gancang muka Fantastical tina hiji lingkungan
  • Pembaruan komplikasi anu langkung gancang dina watchOS 3
  • Tombol numerik ayeuna némbongan langkung konsistén dina keyboard pihak katilu
  • Gerak 3D Touch anyar: 3D Sentuh dina header beureum pikeun angkat ka tanggal anu sanés, atanapi 3D Touch dina pamilih tanggal pikeun langsung ka ayeuna
  • Ningkatkeun pangrojong nalika nampi barang dibagi tina OmniFocus
  • Ningkatkeun pintasan keyboard nalika nganggo Smart Keyboard atanapi keyboard Bluetooth
  • Rupa-rupa perbaikan sareng perbaikan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.