Aplikasi munggaran anu cocog sareng iOS 10 sareng aplikasi Messages mimiti sumping

Pesen dina ios 10

Salah sahiji hal anyar anu paling narik perhatian nalika intina WWDC 2016 anu diayakeun Juni kamari, salian ti novelty éstétis anu versi anyar tina ios 10 nganteurkeun kami, nyaéta ngarombak lengkep yén aplikasi Messages parantos dirobih, dirombak anu kalebet ageung jumlah fungsi anu sigana mah Apple hoyong sapinuhna bersaing sareng aplikasi olahtalatah sapertos WhatsApp, Telegram sareng anu sanés. Salah sahiji kabaruan tina aplikasi Messages ngamungkinkeun pamekar pihak katilu pikeun nambihan stiker pikeun ngahususkeun paguneman. Anu pangheulana pencét App Store éta stiker ti Super Mario Run. Tapi sakedik sakedik deui stiker, bahkan permainan, parantos muncul.

batu-kertas-gunting-1

Aplikasi sanés jinis ieu, ngan ukur cocog sareng aplikasi Pesen nyaéta Rock-Paper-Gunting, anu klasik Rock-Paper-Gunting (kadal - Spock). Aplikasi ieu ngamungkinkeun dua jalma tiasa maénkeun kertas batu klasik atanapi gunting. Jelas yén jalma anu maju anu hoyong nempatkeun sirah kalayan fitur ios 10 ieu sareng hoyong ngamangpaatkeun tarikan énjing nalika vérsi akhir dileupaskeun.

snappy-brownser

Tapi sanés hiji-hijina aplikasi anu parantos dugi ka App Store sareng éta ogé dimaksad kanggo dianggo babarengan sareng aplikasi Messages. Snappy Browser, ngamungkinkeun urang pikeun nganapigasi tina jero aplikasi pesen, sareng hatur nuhun anu urang tiasa milih sareng nyalin téks pikeun nempelkeun langsung kana aplikasi Messages tanpa kedah ngantepkeun.

pinter pisan

Genius Lyric Messages ngamungkinkeun urang milarian lirik lagu gancang tanpa kedah ngantepkeun aplikasi salian ngamungkinkeun urang nyalin kontén langsung dina aplikasi. Sapopoe éta diperkirakeun yén langkung seueur aplikasi anu cocog sareng ios 10 Messages laun bakal kaluar.

Ayeuna urang kedah ngantosan sakedap kanggo ningali naha muriang pikeun jinis aplikasi ieu tenang gancang, sapertos anu kajantenan ku keyboard pihak katilu, atanapi naha éta bakal teras-terasan dina waktosna. Dina sababaraha jam Apple bakal ngaleupaskeun vérsi ahir ios 10. Seueur pangguna anu hariwang ngantosan waktos peluncuran. Samentawis éta, anjeun tiasa ningali pituduh anu parantos kami siapkeun dimana kami nunjukkeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa nyiapkeun alat pikeun datangna ios 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.