Aplikasi pikeun Apple TV parantos ngamungkinkeun ngabagi tautan sareng unduhan ti iPhone

vidlib-itunes

Nalika Apple ngaluncurkeun Apple TV anyar na sataun katukang, éta ngumumkeun yén masa depan tipi mangrupikeun aplikasi, tapi urang anu kéngingkeun alat éta ngalaman halangan utama anu sabagian disalahkeun ku kanyataan yén aplikasi pikeun Apple TV henteu ngabeledug salaku diarepkeun: kasusah mendakan aplikasi di App Store anjeun. Boh pamekar adaptasi aplikasi anu tos aya pikeun ios kana platform anyar anu ditawarkeun ku tvOS atanapi sacara praktis henteu diperhatoskeun sabab henteu tiasa ngaksés atanapi ngabagi éta. Ieu parantos robih sareng ayeuna anjeun henteu ngan ukur tiasa mendakan aplikasi di luar Apple TV, tapi anjeun bahkan tiasa ngaunduh tina iPhone atanapi Mac anjeun.

Peluncuran Apple TV didamel ku aplikasi dude toko anu masih keneh alit. Tanpa kategori anu ditetepkeun, awal pangguna sareng App Store anu anyar rada kacau. Apple parantos ningkatkeun aspek ieu ku léngkah anu pondok tapi teras-terasan, sareng sakedik-sakedik parantos nambihan fungsionalitas anu sami sareng toko saderekna. Nanging, sababaraha minggu ka pengker nalika anjeunna nyandak léngkah anu langkung penting: naon waé aplikasi anu diunduh kana iPhone anjeun anu sami sareng Apple TV bakal diunduh sacara otomatis kana alat ieu. Ayeuna anjeun tungtungna tiasa ngaunduh aplikasi ieu ti Mac, iPhone atanapi iPad hatur nuhun kanyataan yén anjeun bakal tiasa ningali sadaya aplikasi di App Store, bahkan anu ngan ukur dirancang pikeun Apple TV.

vidlib-iphone

Pilarian di ios App Store henteu acan ngagambarkeun hasil tina Apple TV, tapi éta bakal janten hal anu henteu lami bakal dibenerkeun. Ayeuna cara anu paling raoseun pikeun milarian aplikasi Apple TV tina alat sanés nyaéta ngalangkungan mesin pencari Safari, sareng mencét tautan bakal sacara otomatis muka App Store kalayan aplikasi éta dina layar. Perbaikan penting pikeun tiasa masang aplikasi dina Apple TV tina iPhone anjeun, sareng panasaran yén sanaos parantos aya di pasar mangtaun-taun langkung, urang masih teu tiasa masang aplikasi dina iPad urang tina iPhone. Urang kedah tetep ngantosan. Upami anjeun hoyong nyobian pamasangan tina iPhone, kuring ngantepkeun anjeun salah sahiji aplikasi pang gunana pikeun Apple TV salaku conto.

VidLib (Tautan AppStore)
VidLibbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.