Aplikasi Dukungan Apple diperbarui nambihan pangrojong di seueur nagara sareng basa anyar

Aplikasi dukungan Apple iOS

Salila langkung ti sataun, Apple parantos nawiskeun kami, ngalangkungan aplikasi Apple Support, kamungkinan ngatur sagala kajadian anu urang gaduh sareng alat kamiJanten iPhone, iPad, Mac, AirPods… sadayana ieu sacara nyaman tina dampal leungeun sareng tanpa kedah buka situs web Apple.

Nalika sababaraha bulan parantos kalangkung, aplikasi ieu parantos nambihan pangrojong pikeun basa-basa anyar sareng ngembangna wilayah cakupan na. Kalayan pembaruan anu pangénggalna, jalma-jalma di Cupertino parantos nambihan 20 nagara sareng daérah énggal ogé nambihan dukungan téknis dina langkung basa.

Saatos ngamutahirkeun aplikasi pikeun vérsi 2.3, aplikasi bakal nunjukkeun kami inpormasi dina basa Denmark, Czech, Finnish, Hungaria, Indonesia, Norwegia, Polandia, Portugis sareng Rusia upami iPhone kami aya di salah sahiji nagara dimana basa-basa ieu nyarios. Ngeunaan nagara-nagara dimana aplikasi na ogé sayogi ayeuna, dina detil pembaruan, perusahaan anu berbasis di Cupertino henteu parantos nyatakeun mana anu asalna, tapi Apple parantos bertanggung jawab nunjukkeun aranjeunna dina bagian sorotan nagara-nagara éta sahingga pamaké mimitian ngamangpaatkeun éta.

Pembaruan ieu, ogé nampi paningkatan kinerja salian ti parantos dilereskeun sagala rupa kasalahan. Mudah-mudahan pamustunganana, paguneman anu urang percanten ngalangkungan obrolan dukungan téknis atanapi liwat telepon lirén dipotong sareng aplikasi nawiskeun kualitas sareng layanan anu ditawarkeun ti Apple.

Dina sababaraha kasempetan kuring kedah ngahubungi Apple pikeun masalah jenis ieu, Kuring kantos ngalaman masalah atanapi dina nelepon atanapi dina obrolan Ngalangkungan aranjeunna ngirimkeun kuring nomer kajadian pikeun konsultasi ka hareup. Dukungan Apple sayogi pikeun diunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan ieu.

Apple Support (AppStore Link)
Dukungan Applebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.