Aplikasi Google diperbarui nambihan langkung seueur dukungan kana téknologi 3D Touch

google-aplikasi

Google terus ngalegaan sareng ngamutahirkeun aplikasi anu aya di App Store, ngamangpaatkeun pungsionalitas anyar anu ditawarkeun ku édisi pangénggalan iOS sareng terminal pangénggalna anu diluncurkeun ku perusahaan anu berbasis di Cupertino di pasar, iPhone 6s sareng 6s Plus. Dina waktos ayeuna, aplikasi anu nembé nampi pembaruan utama nyaéta Google, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun milarian nganggo téks atanapi ngalangkungan paréntah sora nyarios "Ok Google". Jalma-jalma ti Mountain View parantos ngamutahirkeun aplikasi ngahontal versi 18 tina aplikasi ieu kalayan fungsi-fungsi anyar anu sayogi berkat fungsi 3D Touch.

Upami anjeun ngagaduhan iPhone 6s atanapi 6s Plus sareng anjeun rutin nganggo aplikasi ieu, anjeun tiasa sawangan hasil ku ngaklik dina hasil pamilarian sareng peta pikeun gancang sawangan halaman tanpa kedah lebet. Fungsi ieu pisan ngirangan waktos pamundut kumargi urang henteu kedah ngantosan halaman wéb anu dimaksud dibuka pikeun mariksa naha éta nawiskeun hasil anu urang pilari.

Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun mencét lila dina tombol G tina palang handap pikeun geuwat mimitian milarian tina halaman wéb atanapi halaman hasil pamilarian. Fungsi anyar sanés anu nyepetkeun pamilarian anu dilakukeun ku kami ngalangkungan aplikasi ieu.

Saatos kasuksésan tina Doodle Frutigames, anu parantos diterbitkeun Google salami Olimpiade di Brazil, perusahaan ngingetkeun urang pikeun tetep awas kana aplikasi pikeun terasrasakeun langkung seueur corétan sareng kaulinan di payun. Aplikasi Google sayogi pikeun diunduh gratis, meryogikeun ios 8.0 atanapi engké pikeun fungsina, sareng kompatibel sareng iPhone, iPad, sareng iPod touch.

Google (Tautan AppStore)
Googlebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.