Aplikasi GoPro diperbarui pikeun ngasupkeun editor video

aplikasi gopro

Usum panas parantos réngsé tapi berita teras-terasan jalan, usum panas di mana anjeun bakal merhatoskeun yén seueur jalma salian ti iDevice na nyandak kaméra aksi. Jinis kaméra ieu didesain pikeun dianggo dina olahraga aksi (jalur bersepeda, ski, surfing, modeling mobil) tapi aya seueur anu ngan saukur nganggo éta pikeun ngarékam pakansi sareng ngadamel dirina sorangan selfie bari ngaleos di pantai, kagunaan anu dipasihkeun ku konsumén utama kaméra jenis ieu.

GoPro meureun pabrikna anu nawiskeun kaméra aksi kualitas pangsaéna, Aya solusi anu langkung mirah tapi anu leres nyaéta kaméra GoPro mangrupikeun anu nawiskeun kualitas anu pangsaéna, sareng éta ogé leres yén harga na henteu mahal teuing. Sababaraha kaméra, pikeun GoPro, anu urang tiasa ngendalikeun ku iDevices kami berkat aplikasi perusahaan: GoPro App. Aplikasi anu nembé diénggalan ngamungkinkeun urang pikeun ngédit pidéo anu kami rékam langsung tina iDevice kami ...

Dina pidéo samemehna anjeun tiasa ningali kumaha kabaruan aplikasi GoPro kanggo ios ieu tiasa dianggo. Fungsi anyar anu Éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngédit mikrovideo langsung tina aplikasi éta sorangan kanggo engké bagikeun aranjeunna dina jaringan sosial urang karesep. Leres, urang tiasa ngalakukeun ieu sateuacanna kalayan aplikasi éditan pidéo sanésna tapi langkung narik upami tiasa ngalakukeun éta tina aplikasi kontrol kaméra éta sorangan.

Ieu anu dicarioskeun ku aranjeunna di log pembaruan tina pembaruan énggal tina aplikasi GoPro kanggo ios, anu Vérsi 2.9 tina aplikasi:

  • Crea 5, 15 atanapi 30 video kadua tina aplikasi tanpa ngarobih kotor aslina, janten anjeun tiasa ngabagi éta Facebook, Instagram, sareng Youtube diantarana.
  • Parantos ningkat prosés update firmware tina kaméra tina aplikasi.
  • Salaku tambahan aranjeunna gaduh dibenerkeun nyaéta kasalahan: kamungkinan ngaunduh vérsi definisi tinggi pikeun pidéo, gambar anu rusak nalika ngaunduh, Kodeu Waktu anu salah dina daptar pidéo.

Upami anjeun ngagaduhan salah sahiji GoPro ieu, tong ragu-leres nyandak aplikasi, éta mangrupikeun aplikasi bébas sareng universal sareng penting pikeun unggal anu ngagaduhan GoPro.

GoPro Quik: Pidéo Pidéo (AppStore Link)
GoPro Quik: Pidéo Pidéobebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anaya Multimedia cenahna

    Hébat!