Aplikasi ieu prédiksi maot anjeun nganggo HealthKit

Bates waktos

Wengi Lebaran parantos kalangkung, tapi liburan ieu salian ti nyababkeun jalma-jalma nyamar salaku monster, taun ieu daun kami hal anecdotal, aplikasi kalayan tujuan anu langkung saé tibatan endah sareng ngageter.

Aplikasi na disebat Deadline, upami anjeun terang sakedik basa Inggris, ku nami anjeun tiasa ngabayangkeun perkawis aplikasi ieu, misi na nyaéta ngawartosan anjeun naon anu bakal janten dinten anjeun maot.

Pikeun harga 0.89 sén, di Apple App Store, anjeun tiasa ngaduga maot anjeun, tangtosna réliabilitas prediksi langkung ti diragukeun, sanaos kuring nyandak parameter kasihatan anjeun kanggo ngitung tanggal éta.

Idin deadline

Operasi na sapertos kieu, nalika anjeun masang aplikasi sareng mukakeunana, ieu nyuhungkeun idin anjeun pikeun ngaksés data biometrik anjeun, ulang taun anjeun, jenis kelamin anjeun, jangkungna, kualitas bobo, kagiatan sadidinten, beurat sareng tekanan getih anjeun. Data ieu naon anu tiasa diukur ku iPhone, boh ku sensor atanapi ku asesoris.

Bates waktos anggo data ieu diantara anu sanés kanggo ngitung tanggal dimana urutan anjeun kedah sumping, tanggal ieu gumantung kana inpormasi anu masihan HealthKit, nyaéta, lamun olahraga langkung seueur, atanapi sababaraha data beda-beda, robih tanggalna.

bates waktos

Saatos nyungkeun idin ieu, aplikasi bakal naroskeun sababaraha patarosan, sapertos sabaraha alkohol anu biasana anjeun inuman nalika ngaroko. Kalayan sadaya ieu, aplikasi janten jalan, ngalakukeun itungan na nunjukkeun anjeun dinten maot anjeun, nunjukkeun dina undur dimana taun, sasih, dinten, jam, menit sareng detik sésana nembongan.

Di handap undur ieu anjeun tiasa maca "upami anjeun tetep sapanjang jalur anu sami" anu hartosna "upami anjeun nuturkeun jalur anu sami", anu hartosna tiasa ngajantenkeun pangguna mikir, kéngingkeun langkung seueur latihan, lirén ngaroko, ngagaduhan kabiasaan anu langkung saé.

Kabeneran aya nu éta aplikasi anecdotal anu saé, tanggal éta masihan kami sanaos "ngitung" éta sareng data anu disayogikeun ku HealthKit sareng sababaraha patarosan, éta henteu validitas, kuring henteu terang naon algoritma anu bakal dianggo pikeun itunganana tapi upami anjeun nyobian, henteu ' t nyandak tanggal éta teuing serius.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.