Aplikasi kaméra Halide diénggalan ku paningkatan dukungan pikeun RAW sareng dukungan pikeun téknologi 3D Touch

Sanaos téknologi 3D Touch sumping langkung ti dua taun ka pengker, sasarengan sareng iPhone 6s sareng 6s Plus, dinten ayeuna masih aya aplikasi anu henteu ngamangpaatkeun pinuh ku éta. Leres pisan yén gumantung kana aplikasi, henteu aya artina pikeun nerapkeunana, tapi anu sanésna sapertos aplikasi poto atanapi pidéo, panggunaanna langkung ti ngan ukur wajar.

Diantara aplikasi pikeun ngarékam pidéo atanapi nyandak poto anu kami sayogi di App Store, kami mendakan Halide, salah sahiji aplikasi anu nawiskeun kami langkung seueur pilihan nalika ngahasilkeun file dina format RAW. Aplikasi ieu nembé diénggalan ku nambihan runtuyan paningkatan sareng fungsi-fungsi anyar anu kami wincikan di handap ieu.

Naon anu énggal dina versi Halide 1.6.0

  • Mimiti, gancangna urang tiasa berinteraksi sareng aplikasi parantos ditingkatkeun, nambihan a widget dina layar konci (pikeun pangguna anu teu ngagaduhan iPhone 6s atanapi saluhureuna) sareng jalan pintas énggal nganggo téknologi 3D Touch, sahingga urang tiasa langsung muka aplikasi. dina modeu Manual atanapi dina modeu Otomatis, sahingga nalika urang hoyong néwak sakedap urang butuh sakedik waktos sabisa.
  • Kabaruan anu sanés, anu seueur anu pasti bakal dihargaan, nyaéta manajemén poto anyar dina format RAW, foto anu bakal disimpen sacara otomatis dina albeum RAW, Janten langkung gampang mendakanana nalika ngéditna pikeun ningkatkeun panangkepan anu parantos kami lakukeun.
  • Hatur nuhun kana format énggal anu dilaksanakeun ku ios 11, HEIC, urang tiasa nyandak gambar anu kualitasna sami tapi nyéépkeun satengah rohangan. Ngaliwatan setélan aplikasi, urang tiasa netepkeun yén gambarna ngan ukur disimpen dina format JPEG, format anu langkung cocog sareng sadaya alat anu henteu dikelola ku ios 11.
  • Modeu MAX énggal. Modeu ieu ngamungkinkeun urang simpen gambar dina format TIFF, format dimana komprési teu aya, janten ukuran gambarna nyandak 3 kali langkung seueur ruang tibatan format komprési JPEG. Tangtosna, warna na moal kapangaruhan ku komprési, janten upami anjeun teu hoyong distorsi warna dina poto anjeun, format ieu tiasa janten pilihan anu saé.

Halide ngagaduhan harga di App Store 3,49 euro sareng éta mangrupikeun alternatif anu saé pikeun aplikasi Apple asli di ios, utamina upami anjeun hoyong ngamimitian moto dina format RAW, pikeun tiasa diédit engké sareng ngarobih nilai-nilai anu anjeun henteu tumut kana akun atanapi henteu acan tiasa bénten-bénten nalika nyandak poto.

Halide Mark II - Pro Camera (AppStore Link)
Halide Mark II - Pro Kamérabebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.