Aplikasi Clips ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun adegan animasi nganggo kaméra TrueDepth iPhone X

Saatos mangtaun-taun ngagunakeun kaméra iSight pikeun nyandak poto selfie dina iPhone kami, peluncuran iPhone X parantos janten pembaharuan. Kaméra iPhone X anu énggal, sareng anu salajengna kedah nerapkeun sadayana iPhone Disebut TrueDepth, kaméra anu muterkeun kalayan jero pikeun ngamungkinkeun urang nyandak potrét kalayan hasil anu sami hasilna sareng kaméra tukang.

Kaméra anyar ieu, dibarengan ku sajumlah sensor, ngamungkinkeun urang nyieun pidangan animasi dina 360 derajat kalayan aplikasi klip, Numutkeun perusahaan nyalira dina katerangan kaméra anyar ieu.

Peluncuran iPhone X anu direncanakeun dijadwalkeun pikeun 3 Nopémber, kalayan waktos reservasi dibuka dina 27 Oktober. Ketersediaan terminal ieu ngagaduhan sadaya ciri anu langkung adil tibatan anu tiheula peluncuran, janten sadayana anu parantos mutuskeun yén aranjeunna badé modél kieu, kedah waspada pisan waktos dimana waktos reservasi bakal dibuka, sabab sababaraha unit anu sayogi bakal hiber dina sababaraha detik.

Dina waktos ieu aplikasi henteu nawiskeun fungsi ieu pikeun kami, kusabab alesan anu jelas, kusabab terminalna henteu aya di pasar, janten urang kedah ngantosan peluncuran na pikeun mariksa persis naon anu dilakukeun kaméra TrueDepth dikombinasikeun sareng aplikasi Clips, tapi upami urang ningali gambar tina intina, paling dipikaresep saatos nyandak selfie sareng kaméra payuneun iPhone 8, aplikasi miceun latar urang sareng nambihan salah sahiji latar animasi standar, Disebut Pamandangan, anu tiasa urang tingali dina gambar anu judulna tulisan ieu.

Naon anu saéstuna bakal hébat upami Apple ngamungkinkeun urang pikeun nambihan dana anu obah pikeun langkung janten personalisasi kreasi urang nganggo aplikasi Apple Clips, aplikasi gratis anu sayogi pikeun diunduh ngalangkungan App Store sareng anu urang tiasa nyiptakeun pidéo anu pikaresepeun, salami urang ngagaduhan kasabaran anu cukup pikeun tiasa ngamangpaatkeun pinuh. tawaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.