Aplikasi LaLiga diénggalan sareng bet dina modeu poék

Nalika ngantosan perusahaan Cupertino ngaluncurkeun modeu poék dina ios sacara definitif, seueur aplikasi anu parantos ngagaduhan jinis antarmuka ieu. Dina hal ieu anu terakhir anu urang tingali anu ditambihan kana daptar nyaéta aplikasi LaLiga maén bal di nagara urang.

Mangrupikeun vérsi énggal anu salian ti menerkeun kasalahan anu khas sareng nambihan paningkatan kinerja aplikasi éta nyalira, aranjeunna langsung nambihan modeu poék atanapi modeu poék Sareng ayeuna nalika urang muka aplikasi éta némbongan sacara otomatis tanpa pangguna anu tiasa uih deui ka desain sateuacana anu ngagaduhan latar bodas dina aplikasi.

Laliga

Ieu masalah leutik pikeun seueur jalma. Sakumaha pentingna modeu poék diterapkeun dina aplikasi janten langkung seragam nalika Apple ngajalankeun ios na dina modeu ieu, sami waé pentingna pangguna ngagaduhan pilihan konfigurasi manual, nyaéta yén urang tiasa nempatkeun atanapi ngaleungitkeun modeu ieu iraha urang hoyong. Dina seueur aplikasi aranjeunna bahkan ngagaduhan pilihan pikeun ngonpigurasikeun modeu poék salami jam-jaman, hal anu bener-bener manpaat pikeun sababaraha waktu. Dina hal ieu henteu kajantenan tapi ieu mangrupikeun léngkah munggaran pikeun aplikasi anu teras-terasan diénggalan janten pasti yén pilihan ieu bakal ningkat kalayan ngalirkeun vérsi anu énggal.

Bisa jadi pembaruan anyar ieu anu sumping kana Vérsi 6.0.8 gaduh sababaraha kagagalan dina hal aplikasi nyalira atanapi kinerja na, janten kami arepkeun aranjeunna ngamungkinkeun kami pikeun ngonpigurasikeun pilihan modeu poék anu ayeuna datang tanpa pilihan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.