Aplikasi Surat Asli ngagaduhan Langkung pinter dina ios 8

surat ios 8

Saeutik demi saeutik urang teraskeun mendakan fitur-fitur anyar dina ios 8 anu teu acan diwartosan ku Apple sareng anu kami mendakan nalika nganapigasi dinten ka dinten urang dina iPhone. Kami parantos mendakan anu terakhir dina aplikasi Surat asli. Perusahaan nginpokeun ka kami, nalika intina Senén kamari, ngeunaan gerakan anyar anu bakal ngamungkinkeun kami ngatur email langkung gancang (tandana salaku dibaca, teu kabaca, hapus, robih tina folder , payun, jst); tapi aplikasi asli tina Surat di ios 8 nyumputkeun pamutahiran éstétik sareng "pinter" sanés.

Urang bakal ngamimitian ku nyorot berita desain. Ayeuna, nalika urang hoyong ngawalon atanapi neraskeun email tina aplikasi anu sami, jandéla anyar bakal muncul anu bakal ngantunkeun, di tukang, email anu kami baca. Dina ios 7, Apple ngalih tina hiji jandéla ka jandéla anu sanés. Naha parobihan ieu leres-leres manpaat? Dina pandangan ka tukang sigana yén sadayana ngaréspon kana patarosan éstétika, tapi éta ngabantosan kami pikeun terang yén kami némbalan atanapi neraskeun hiji e-mail (éta bakal sampurna upami Apple ngantep urang ngalih ti hiji jandéla kana jandéla anu sanés ku sikep keuna. ieu pitunjuk pikeun multitasking langkung épéktip anu tiasa muncul dina vérsi béta kahareup).

ios8 kontak

Sareng ayeuna urang ngalih kana bagian "intél". Aplikasi Surat asli di ios 8 tiasa ngaidéntifikasi alamat sareng nomer telepon yén kontak naon anu parantos dikirim ka kami. Ku cara kieu urang tiasa lebetkeun kana file anjeun gancang, tanpa kedah nyalin sareng némpelkeun ngantepkeun aplikasi mail, sapertos anu ditingalikeun dina gambar.

Tungtungna, anjeun tiasa ningali dina gambar anu judulna tulisan ikon bel anu nembongan di gigir kolom "Subjek". Alat ieu ngamungkinkeun urang nampi bewara khusus nalika anggota email grup némbalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mateo cenahna

    Perbaikan anu penting nyaéta tiasa ngajadwalkeun email pikeun tiasa ngirim aranjeunna engké, dinten anu sanés, jsb. Sapertos Boomerang, anu teu aya pikeun OS.

  2.   Matias Long cenahna

    Hal ngeunaan jandéla anyar anu ditampilkeun dina aplikasi mail sanés ngan ukur patarosan éstétis! Éta pikeun naon anu anjeun carioskeun, upami anjeun ngajawab email sareng anjeun hilap hal anu aranjeunna tanyakeun dina email éta atanapi anjeun hoyong milari inpormasi ngeunaan email anu anjeun gaduh dina kotak surat anu sanés, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku "nyéréd" jandéla anjeun nyerat email sareng ku cara ieu pikeun tiasa ningali naon anu anjeun naroskeun atanapi naon anu anjeun hilap. Pikeun rasa kuring éta mangrupakeun pamutahiran anu saé pisan!