Aplikasi mayar anu ayeuna anjeun tiasa unduh gratis (23 Maret 2015)

Jualan App Store sareng nawaran

Saminggu dimimitian sok sesah, janten dinten ieu kami nawiskeun anjeun seueur pilihan aplikasi gratis pikeun iPhone éta, pikeun waktos anu terbatas, parantos nurunkeun harga na ngarah hargana teu nanaon.

Saatos luncat anjeun bakal mendakan aplikasi tina ukuran Runtastic Squats Pro, aplikasi olah raga anu tiasa di bentuk ngalakukeun squats. Aya ogé kaulinan sapertos Dark Echo (Aplikasi tina saminggu di App Store) atanapi aplikasi sapertos Ngaburkeun anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyieun wallpaper anu saé pikeun ios 8.Sakumaha biasa, unduh anu anjeun paling resep sareng ngalaksanakeunnana gancang sakumaha anu kami henteu terang iraha aranjeunna bakal ngarugikeun harga aslina deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bastian cenahna

    henteu sadayana bébas. conto: BLURIFY

    1.    kerang cenahna

      Éta henteu nyatakeun yén éta gratis, dina nami aplikasi némbongan harga atanapi kecap gratis. Artikel ieu ngagaduhan aplikasi gratis sareng dijual.

  2.   Nico Rock cenahna

    Alejandro

  3.   César Augusto Celis Marín cenahna

    Blufery masih muncul sareng metode pamayaran