Aplikasi mayar anu tiasa diunduh gratis dinten ayeuna (20/01/2015)

Jualan App Store sareng nawaran

Urang sadayana resep unduh aplikasi gratisÉta sababna dinten ayeuna urang masihan anjeun sakumpulan énggal pikeun aplikasi sareng gim anu biasana ngarugikeun artos tapi upami anjeun buru-buru, anjeun tiasa kéngingkeunana tanpa mayar nanaon.

Tina sadaya daptar, kuring nyorot BouncyPix anu mangrupikeun gim platform anu adiktif anu ngajak urang kénging saluhur mungkin tanpa ragrag. Ngeunaan aplikasi, Siklikamik pikeun iPhone 6 mangrupikeun undeuran anu saé pikeun moto poto panorama. Anjeun tiasa ningali sésana aplikasi saatos luncat:

Quell Reflect + (AppStore Link)
Quell Reflect +0,99 €
Tainted Keep (AppStore Link)
Tetep tercemarbebas
Fonta - Little Design Studio (AppStore Link)
Fonta - Studio Desain Saeutikbebas
Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi deui henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi deui henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store
Marvel Pinball (AppStore Link)
Marvel Pinball0,49 €

Kami henteu terang sabaraha lami panawaran ieu bakal dugi. Sababaraha diantarana parantos aya sababaraha dinten, tapi sapertos biasa, urang nyarankeun yén anjeun unduh gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.