Aplikasi munggaran anu sayogi pikeun tvOS diumumkeun

tvos-hero_2x

Gambar: 9to5mac

Sakumaha anjeun sadayana terang, anjeun parantos tiasa ngagaleuh Apple TV generasi ka-XNUMX ti Apple Store online sareng bakal ngamimitian ngahontal palanggan munggaran salajengna Jumaah, 30 Oktober. Anu henteu dipikaterang dugi ka ayeuna nyaéta naon aplikasi urang bakal gaduh ti (ampir) awal tapi, hatur nuhun ka pangembang, anu parantos ngomunikasikeunana 9to5mac, urang parantos tiasa kéngingkeun ideu ngeunaan naon anu bakal sanggup ATV4, numutkeun pamekar ieu, ti saprak urang muka kotak.

simpléks

plex

Urang mimitian ku aplikasi anu leres-leres dipikaresep ku anjeun. Simplex nyaéta a Klién Plex pikeun Apple TV 4 anu bakal sayogi ti peluncuran (atanapi pas saatos) sami. Kalayan Simplex Video urang tiasa ngaksés koleksi Plex urang tina kotak luhur Apple.

Éta sanés aplikasi anu kuring khusus resep, tapi bakal seueur pangguna anu ngantosan sapertos cai Méi. Éta Simplex sayogi pikeun Apple TV hartosna bakal énggal-énggal aya aplikasi anu langkung saé dina jangka pondok.

Pak Luncat

Éta moal janten kaulinan anu pangsaéna pikeun Apple TV, jauh ti éta, tapi kami parantos gaduh konfirmasi yén Mr. Jump bakal sayogi pikeun set kotak top Apple. Abdi heran upami pertandingan anu aranjeunna tampilkeun di Keynote dina bulan Séptember, sapertos Crossy Jalan, henteu sayogi 30 Oktober payun.

Mr. Jump bakal janten aplikasi universal, anu hartosna éta tiasa dianggo pikeun ios sareng tvOS. Anjeun tiasa ngaunduh ayeuna di iOS App Store sareng éta bakal ngantosan anjeun di tvOS App Store (atanapi TV Store?) Ti mimiti.

Streaks Workout

corétan-latihan

Olahraga mangrupikeun kamarahan dina alat éléktronik sareng Apple TV henteu tiasa dijauhkeun. Aya aplikasi anu henteu kaetung pikeun ngabantosan kami dina rutinitas olahraga urang, tapi dina kaseueuranana bakal langkung pikaresepeun upami urang tiasa ningali éta dina hiji layar gedé éta moal otomatis pareum unggal menit, sapertos layar di ruang tamu anjeun.

Streaks Workouts bakal sayogi pikeun peluncuran ATV4.

Kalayan Bumi

withings-home_appletv_menu1

Kalayan Withings Home urang tiasa nempatkeun kaméra di panjuru bumi sareng tingali naon kajadian di bumi kami tina layar di ruang tamu kami. Ningali gambar budakna dina imbit na, pastina bakal narik perhatian kolot anu nembé ngalahirkeun orok. Anjeun tiasa ningali nepi ka 4 kaméra dina waktos anu sami.

Partéi skétsa

skétsa-parti

Atanapi naon anu sami, hiji Piksi. Dina waktos ayeuna anjeun tiasa maénkeun anu mirip nganggo AirPlay, tapi nganggo eunteung Apple TV henteu sami sareng maén sareng aplikasi tvOS asli.

Dina cara nu sami sareng anu parantos kajantenan sareng Apple Watch, moal lami deui jumlah aplikasi bakal ningkat, janten urang tiasa ngalakukeun sadayana sacara praktis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Santi cenahna

    Hiji patarosan upami anjeun teu resep plex atanapi nyarios yén aya anu langkung saé, kuring hoyong terang anu mana anu anjeun anggo

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Santi. Éta gumantung naon. Anu kuring henteu resep sanés aplikasi éta nyalira, tapi éta kedahna komputer kuring nyambung janten tiasa ningali eusi perpustakaan Plex kuring di tempat sanés. Kuring langkung seueur ngeunaan mindahkeun pilem ka iPad sareng nonton ku AcePlayer, salaku conto. Upami éta pikeun ngalirkeun pilem, kuring nganggo Safari sareng nganjang ka halaman wéb anu nawiskeun kuring numbu.

      Hiji salam.

  2.   Josue cenahna

    Kuring ngantosan KODI dipasang dina TvO anyar !!!

  3.   Daniel cenahna

    Anjeun gaduh jelas upami anjeun mikir yén Apple badé nyatujuan kodi.
    Dina iPad sareng iPhone éta ngan ukur jailbroken