Aplikasi ios 8.4 Musik anyar dina pidéo

musik

Apple ngaluncurkeun béta anyar sababaraha jam ka pengker, dina hal ieu mimiti ios 8.4, kalayan anyar anu menonjol ti sésana: aplikasi Musik anyar, lengkep didesain ulang, kalayan fungsi anu langkung jelas sareng gampang dianggo, ku mini pamuter anyar sareng daptar panjang warta yén kami bakal nunjukkeun anjeun dina tulisan ieu sareng video.

Musik-1

Nalika anjeun muka aplikasi, desain anyarna tos menonjol. Kalayan albeum pangénggalna anu nembé anjeun nambihan di luhurna sareng sésana di handap ieu. Anjeun tiasa ogé ngatur perpustakaan anjeun dumasar kana albeum, lagu, seniman ... tina layar anu sami, tanpa kedah ngarobih tab. Anjeun henteu kedah napigasi deui dina ménu anu béda pikeun maénkeun lagu, sabab ngetok dina sampulna langsung bakal mimiti diputer. Dina layar putereun ayeuna anjeun tiasa ngirim musik anu dimaénkeun ngalangkungan AirPlay langsung, tanpa kedah ngantunkeun layar. Mini-player bakal teras aya sapanjang layar anu béda-béda dina aplikasi, di handapeun.

Musik-2

Nalika anjeun ngaksés sadaya musik seniman, poto seniman bakal nembongan dina ukuran ageung. Tiasa nyusun ulang daptar "Up Next" tina layar éta nyalira, nyeret lagu anu béda pikeun ngatur lagu-lagu anu anjeun pikaresep. iTunes Radio ogé ngarobih penampilanana, matak ngamudahkeun pikeun ngaksés musik énggal kanggo dipanggihan. Stasion anu anjeun paling ngupingkeun ogé bakal muncul di luhur. Di pusat kendali anjeun bahkan tiasa nyirian lagu salaku favorit atanapi aksés iTunes pikeun ngagaleuhna.

Desain anyar anu lengkep anu urang nunjukkeun di handap ieu dina pidéo sahingga anjeun tiasa ningali langsung aplikasi Musik anyar ieu anu diluncurkeun Apple di ios 8.4 Béta. Sakumaha Apple sorangan nyatakeun yén éta mangrupikeun "versi awal" sareng "musikna nembé waé dimimitian«, Sakitu seueur deui parobihan anu direncanakeun di betas ka payun dugi ka édisi akhir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.