Aplikasi Pandora ayeuna cocog sareng Apple TV

pandora-radio

Pandora sareng Spotify aranjeunna raja ayeuna streaming musikKusabab kitu aranjeunna parantos aya di pasar sababaraha taun nambihan pangguna énggal unggal dinten. Sanaos ayeuna teu aya angka ngeunaan karusakan anu tiasa dilakukeun ku Apple Muisc ka raksasa ieu, kadua perusahaan teras-terasan nawiskeun berita kanggo ngajantenkeun tetep senang pangguna ayeuna.

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan rencana pikeun Pandora mayar 75 juta dolar pikeun ngajaga téknologi sareng kontrak sareng perusahaan rékor anu Rdio, dina bangkrut, parantos kahontal salami mangtaun-taun dimana éta mangrupikeun alternatif pikeun raksasa musik streaming ieu. 

Kadatangan Apple Music ka Apple TV ngamungkinkeun urang pikeun nyambungkeunana kana alat musik urang pikeun mikaresep musik karesep urang ku cara anu gedé. Sanaos Spotify henteu acan nyandak léngkah pikeun ngajantenkeun Apple na cocog sareng Apple TV anu anyar, dulur-dulur di Pandora nembé waé ngapdétkeun aplikasi na pikeun cocog sareng Apple TV generasi kaopat anu nembé pencét pasar.

Kalayan pembaruan aplikasi anu anyar diadaptasi kana antarmuka anyar Apple TV, urang tiasa ngakses sadayana katalog ku cara anu saderhana pisan hatur nuhun kana hasil anu dipidangkeun dina bentuk sampul lagu, grup atanapi albeum. Salaku tambahan, pamilarian nawiskeun seueur rupa-rupa hasil anu engké kami tiasa tapis numutkeun kabutuhan urang dina waktos éta. Dina waktos ayeuna sareng kuring henteu ngira yén éta ngahijikeun kusabab keterbatasan tvOS, mirip pisan sareng ios, éta mangrupikeun pamilarian ngalangkungan Siri, saolah-olah urang tiasa ngalaksanakeunana liwat Apple Music, anu pikeun anu dipasang sacara asli dina paranti.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.