Google ngamutahirkeun aplikasi na nambihan mode panyamaran sareng putereun asli pidéo YouTube

google-aplikasi

Aplikasi Google nembé nampi pembaruan énggal, ngahontal versi nomer 19, dimana urang-urang ti Mountain View parantos nambihan fungsi modeu panyamaran énggal, anu ngamungkinkeun pamilarian ngalangkungan aplikasi tanpa nyésakeun tilas dina maluruh anu hayu urang laksanakeun. Fungsi sanés anu sanés anu ogé dilaksanakeun ku Google dina pembaruan ieu nyaéta putereun asli pidéo YouTube, sajaba ti ningkatkeun kasaluyuan sareng ios 10 sareng ningkatkeun kinerja, anu nyatakeun yén éta parantos ngirangan panutupan aplikasi anu teu disangka-sangka ku 50%.

Pikeun tiasa nganggo modeu samaran dina aplikasi Google, urang kedah buka setélan aplikasi teras pencét dina aktipkeun samaran atanapi upami urang nganggo téknologi 3D Touch, urang tiasa langsung aksés tina ikon aplikasi. Sapertos Chrome sareng aplikasi Allo, nalika urang nganggo modeu samaran, latar tukang aplikasi bakal poék sahingga urang terang sepanjang waktos yén éta diaktipkeun. Logis sareng ku henteu ngalacak naon anu urang lakukeun ku aplikasi ieu dina modeu samaran, kartu moal ditingalikeun nalika urang nganggo fungsi anyar ieu.

Pikeun mastikeun yén urang ngan ukur tiasaaksés hasilna dina modeu samaran, urang tiasa nganggo Touch ID pikeun ngajagi aksés ieu dugi ka mungkas sési dina modeu samaran. Pilihan ieu sayogi dina pilihan konfigurasi kanggo modeu ieu. Hasil teangan pidéo YouTube bakal maén langsung bari henteu muka tab anyar atanapi ngantosan aplikasi YouTube dibuka. Modeu samaran anu kedahna pikeun sabagéan ageung pangotéktak parantos ditaroskeun pikeun fungsionalitas anu disayogikeun yén éta nawiskeun kami, sabab aranjeunna salawasna nyimpen sababaraha jinis inpormasi tina maluruh anu kami lakukeun dina modeu ieu.

Google (Tautan AppStore)
Googlebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.