Aplikasi Philips Hue nampi pembaruan anu paling ageung dina sajarah na

Upami anjeun sering nuturkeun kami ngeunaan urang Podcast mingguan, Anjeun bakal terang yén nalika ngeunaan domotisasi alat, kami salawasna nyarankeun yén upami anjeun milari otomatisasi bumi anu leres-leres cerdas sareng efektif, anjeun langsung kana jajaran Philips Hue, éta sababna kami salawasna sadar kana berita anu kajadian dina hal ieu.

Pembaruan aplikasi Philips Hue parantos nampi pembaruan anu bakal mempermudah anjeun nganggo lampu sareng aksesoris anjeun. Pendakan sareng kami warta ngeunaan pembaruan penting ieu anu parantos dilakukeun ku Philips kana aplikasi na pikeun ios sareng iPadOS.

Sakumaha biasa, anjeun tiasa ngaunduh aplikasi sacara gratis di iOS App Store, nuhun, Philips Hue mangrupikeun sistem anu meryogikeun jembatan konéksi supados gampang ngadalikeun sadaya alat urang. Aplikasi anu diperbarui ieu ningkat dina ampir sadayana, khususna ngémutan desain kuno anu aplikasi na dugi ka ayeuna. Kontrol jauh langkung intuitif, salian ti éta ogé parantos leres diadaptasi kana sarat desain anu maksakeun ios kusabab gaya anu dicirian.

Dina cara anu sami, aplikasi anu anyar ngajawab sababaraha masalah kinerja anu dugi ka ayeuna urang mendakan dina aplikasi. Ieu sanés ngan ukur panyaluyuan, tapi ngarobih desain lengkep anu ayeuna bakal ngamungkinkeun kami ngarobih kamar sareng daérah masing-masing, nyatana, aranjeunna parantos nambihan tombol énggal di daérah handap pikeun ieu. Geolocation ogé parantos ningkat sacara signifikan pikeun ngadeteksi pangguna anu sanés sahingga nyegah aktivasina sacara teu dihaja tina réa mobilisasi anu parantos kami atur. Anjeun tiasa ningali aplikasi dina iOS App Store sareng milarian terang upami apdet aplikasi Philips Hue ieu leres-leres relevan sakumaha sigana urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)