Aplikasi pikeun Apple Watch Ultra, Depth and Sirine, sayogi sateuacan jam

Aplikasi pikeun Apple Watch Ultra ayeuna sayogi

El Apple Watch Ultra, dibere salaku novelty on September 7 sarta aimed di maranéhanana adventurers jeung atlit, boga salah sahiji layar pangalusna nu Apple Watch tiasa gaduh. Salaku tambahan, éta gaduh tombol anu tiasa disaluyukeun anu bakal ngabantosan urang nempatkeun aplikasi anu paling cocog pikeun urang. Apple henteu hoyong miceunan waktos sareng hoyong anjeun ngagaduhan sababaraha aplikasi khusus nalika jam tangan sumping. Éta alatan éta Jerona sareng Sirineu ayeuna sayogi.

Dua aplikasi anyar nembe ditambahkeun kana App Store nu masih teu boga alat dimana maranéhna bisa dipasang, sabab dua aplikasi ieu dijieun husus pikeun Apple Watch Ultra. Urang ngobrol ngeunaan Jerona jeung Sirineu.

Lamun urang ngobrol ngeunaan Sirineu, ieu husus dirancang pikeun kaayaan darurat. Contona, upami pamaké leungit atawa sangsara sababaraha kasulitan séjén di wewengkon terpencil, aranjeunna tiasa, ngagambar perhatian ka lokasi maranéhanana, ngaktipkeun aplikasi ieu. Lamun tombol aksi dina Apple Watch Ultra dipencet lila, aplikasi nu ngaluarkeun pola sora 86-decibel unik nu bisa kadéngé nepi ka 180 méter jauh.

Gantina, lamun urang ngobrol ngeunaan Depth, urang nujul kana hiji aplikasi nu Hal ieu dipaké nalika kagiatan rekreasi di jero cai di jerona 40 méter. Sakur kagiatan anu urang laksanakeun dugi ka jero éta, aplikasi bakal tiasa nginpokeun ka urang ngeunaan jerona ayeuna, hawa cai, lilana handapeun cai, kitu ogé jero maksimum aranjeunna geus ngahontal. Pangalusna sadaya, App ieu tiasa diaktipkeun sacara otomatis dina waktos saatos Apple Watch Ultra direndam. Tapi tangtosna, sapertos anu sanés, éta tiasa ngamimitian sacara manual.

Ayeuna, anjeun panginten tiasa heran naha kanyataan yén aranjeunna disimpen dina App Store ayeuna kusabab Apple Watch Ultra nyangking aranjeunna ka kami ti pabrik. Teu siga kieu. Éta nyandak éta ti pabrik, tapi Apple nyangka yén sababaraha pangguna panginten hoyong ngahapus sababaraha aranjeunna kusabab henteu ngagunakeunana. Ngan upami anjeun hoyong gaduh deui, eta leuwih hade neangan eta dina App Store Teu ngareset arloji ka modeu pabrik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hugo Sanchez cenahna

    Kasalahan dina tulisanana dibere dina 07 Séptémber, sanés dina 07 April

  2.   Antonio cenahna

    Sagalana pisan nice, tapi pamadegan urang anu dipesen ULTRA dina ramatloka Apple dinten anu sami tina presentasi teh boga deadlines pangiriman pikeun Oktober jeung kiwari geus mungkin meuli eta di Mediamark jeung situs séjén ... musibah, pisan goréng Apple.