Aplikasi Sleep++ nambihan fitur analisa bobo énggal

Bobo ++

Kalayan peluncuran Apple Watch, seueur pangguna anu mimiti ngagunakeunana monitor siklus saré anjeun, jam istirahat, jenis istirahat, ngalacak jam pending sare ... salawasna ngagunakeun aplikasi pihak-katilu, saprak éta teu ganggu pikeun ngawengku hiji aplikasi tina tipe ieu dugi rélatif anyar.

Salah sahiji aplikasi anu paling pikaresepeun anu aya dina App Store pikeun ngawas bobo nyaéta Sleep+++, aplikasi anu nembé diénggalan pikeun nambihan fungsi énggal pikeun. napsirkeun kualitas sésana urang ku ngagabungkeun tilu ukuran: variasi denyut jantung, denyut jantung istirahat jeung lilana sare tenang.

Aplikasina ngagabungkeun tilu data ieu pikeun nawiskeun kami jumlah anu upami tempatna antara 0 sareng 100. Angka anu langkung luhur nyarioskeun ka urang yén urang siap pikeun dinten salajengna. Sanajan kitu, lamun jumlahna teu pisan tinggi, éta merenah, gumantung kana aplikasi, teu nyieun usaha kaleuleuwihan beurang jeung ngajak urang rencanana sateuacanna jam sare pikeun poé saterusna.

Numutkeun pamekar aplikasi:

Penting pikeun ngubaran nilai ieu salaku indikator sareng sanés salaku ukuran klinis. Sanaos aya panilitian anu ageung nunjukkeun yén tilu faktor ieu umumna aya hubunganana sareng kinerja bobo, aranjeunna tiasa kapangaruhan ku rupa-rupa faktor anu tiasa ngirangan akurasina. Idena nyaéta pikeun masihan anjeun gambaran umum ngeunaan kumaha nyiapkeun awak anjeun sareng ngagunakeunana pikeun nyandak kaputusan anu séhat pikeun dinten anjeun.

Aplikasi Sleep++ sayogi pikeun anjeun unduh lengkep gratis tur ngawengku Iklan, Iklan nu urang bisa miceun maké beuli dina aplikasi nu boga harga 1,99 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)