Aplikasi sareng langgananana teras-terasan tumuh di App Store

nu lalanggan Pikeun aplikasi anu parantos janten populér di taun-taun ayeuna, éta mangrupikeun pedang bermata dua, aranjeunna tiasa ngapopulerkeun aplikasi dugi ka kacapean atanapi akhirna dimuat (DEP Newton). Nanging, modél ieu sareng pangasilanana terus tumuh di App Store.

Toko aplikasi Apple parantos ningali kanaékan anu lumayan dina pendapatan langganan sareng dina aplikasi anu ngagunakeun metode ieu di 2020. Nanging, pangguna veto kami ti ios katingali kalayan curiga "masa depan énggal" ieu anu dimunculkeun ku pangembang, anjeun satuju?

Numutkeun ka analis sensor Tower10.300 aktip anu langganan paling populér ngahasilkeun $ 2020 milyar salami taun XNUMX, anu dina dirina sorangan nyerang kuring gélo. Ieu anggap a Kanaékan 32% perkawis data anu ditawarkeun salami 2019, anu $ 7.800 milyar. Ieu ngagambarkeun janten pas opat kali panghasilan anu Google tiasa kéngingkeun ngalangkungan langganan aplikasi di Google Play Store, yén salami taun 2020 aranjeunna tetep tetep 2.700 juta. Bukti anyar tina kameunangan low tina aplikasi Android upami henteu dina modél "freemium".

Ngan ukur pangguna Amérika Kalér App Store anu nanem modal sakitar 4.500 juta dolar dina langganan. Dina cara anu sami dina taun 2020 jumlah aplikasi anu ngagunakeun modél langganan pikeun ngajantenkeun pamekaranana nguntungkeun parantos ningkat. Nanging, panasaran kumaha aplikasi langganan anu paling kasohor dina taun 2020 ieu tétéla janten YouTube, Kampanye iklan invasif anu terkenal anu parantos dijalankeun ku YouTube sawatara lami sigana bakal diterapkeun, sareng éta yén éta parantos ngagaduhan langkung seueur pariwara tibatan tivi konvensional upami urang tumut kana waktos urang maénkeun kontén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.