Aplikasi Spotify pikeun Apple Watch tiasa janten kanyataan

Apple Watch ngancik tilu dina 10 April, dinten modél munggaran produk révolusionér Big Apple dipasarkeun. Ti saprak éta, rébuan aplikasi anu cocog sareng arloji parantos muncul dina App Store, Tapi seueur anu sanés anu tinggaleun sareng teu nawiskeun kasaluyuan. Kunaon Patarosan anu saé.

Salah sahiji aplikasi éta nyaéta Spotify, salah sahiji jasa musik streaming pangsaéna tina waktos. Salami tilu taun ieu kami henteu nampi hiji berita ngeunaan integrasi na dina watchOS, ogé teu disangka. Dugi ka nembongan nembongan laporan di mana aranjeunna masihan koméntar yén aplikasi Spotify pikeun watchOS tiasa ningali cahaya di WWDC 2018.

Aplikasi resmi Spotify pikeun watchOS: gerakan anu saé

Kalayan sagala rupa layanan streaming musik parantos dialihkeun, Spotify tiasa nyandak kaputusan adaptasi platform anjeun pikeun watchOS. Éta bakal janten strategi pikeun nyobaan ngamangpaatkeun otonomi Apple Watch ku édisi anyar watchOS, salian ti tiasa ngadukung alat, ningkatkeun jumlah pangguna anu bakal ngaunduh aplikasi upami éta insentif anu cekap.

Inpormasi na asalna tina a confidant anonim sareng teu diverifikasi, janten data na sanés leres atanapi henteu tiasa diverifikasi, atanapi sahenteuna pikeun momen. Aplikasi ieu diarepkeun bakal dileupaskeun sacara resmi kalayan diluncurkeun édisi anyar watchOS nalika WWDC usum panas ieu. Éta bakal heran upami Apple nganggo desain pesaing pikeun promosikeun jasa anjeun salami intina anu jutaan jalma ningali, tapi éta tiasa janten pilihan.

Salaku tambahan, dipercaya yén di tukangeun prakarsa ieu sanés ngan ukur Spotify sorangan, tapi Apple tiasa nampilkeun pakakas pangembangan anu anyar anu disebat StreamKit, kalayan anu éta bakal ngabantosan pamekar pikeun nawiskeun kontén online. Salaku tambahan, éta bakal ngabantosan panyipta pikeun ngamangpaatkeun kabébasan anu hoyong Apple masihan ka Apple Watch ku watchOS 5.

Gagasan yén aranjeunna mikirkeun nyiptakeun aplikasi pikeun jam tangan Apple henteu sama sekali gélo panginten yén sababaraha bulan ka pengker Spotify ngiring Andrew Chang, desainer aplikasi, anu dijantenkeun populér ku ngaluncurkeun proposal nunjukkeun kamungkinan desain Spotify dina Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.