Aplikasi Tinder mimiti nerapkeun alat pamayaran

tinder

Milarian pasangan ngalangkungan aplikasi Tinder anu kawéntar bakal janten langkung mahal ti ayeuna. Pencipta platform parantos milarian cara pikeun ngamimitian ngahasilkeun kauntungan sacara langsung. Gerakan terakhir nyaéta ngenalkeun propil sareng iklan dina aplikasi ieu, dimana kami bakal ngéserkeun poto jalma ka kénca, upami urang henteu resep kana éta, sareng ka katuhu upami urang hoyong mendakan upami jalma sanésna ogé resep pendak sareng urang.

Pangguna parantos naroskeun pembaruan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabatalkeun propil anu ditolak salami lami. Sistem navigasi anu diusulkeun ku aplikasi, sareng anu parantos ngahasilkeun seueur kasuksésan, ngan ukur aya hiji masalah: kadang-kadang pangguna gancang nyarios "henteu" kana profil anu tiasa narik perhatian aranjeunna. Ti Tinder aranjeunna parantos ngupingkeun tuntutan sareng badé ngenalkeun pilihan anu ngamungkinkeun urang "balik deui dina waktosna" sareng ngomean profil-profil anu ditolak sacara teu dihaja.

Alat ieu moal gratis, tapi éta bakal ngarugikeun $ 2,99 per bulan. Langganan bulanan ieu parantos dibaptis ku nami "Tinder Plus" sareng parantos sayogi diantawis sababaraha pangguna di Amérika Serikat sareng Inggris, sanaos perusahaan henteu ngagaduhan niat ngajalankeunana, sahenteuna sacara resmi, dugi ka bulan payun.

Tinder Plus Éta ogé bakal nawiskeun kamungkinan ngarobih tempat milarian pangguna, supados aranjeunna tiasa "cocog" sareng jalma-jalma anu aya di daérah sanés dunya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Nya, éta omong kosong, anjeun ogé ngagaduhan wates "Nuhun" ayeuna, sateuacan anjeun tiasa masihan upami sadaya profil anu kaluar, henteu deui, ayeuna aya watesna.

  2.   iManolo cenahna

    Anjeunna bakal tungtungna maot nalika aranjeunna nyobian meres artos atanapi anu sanés bakal kaluar anu bakal nyalin anu pangsaéna tina aplikasi ieu sareng ngambil alih, teu aya deui.