TruSloMo: aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nganggo pidéo laun iPhone 5S dina aplikasi sanés

Potret layar aplikasi TruSloMo

El iPhone 5S mawa fitur anyar berkat kaméra na, kamampuan ngarékam video gerak lalaunan (Gerak Slow) dina laju 120 pigura per detik. Sakali klip dirékam, pangguna tiasa milih sempalan anu aranjeunna hoyong tingali dina gerak anu laun. Téhnik ieu umumna masihan hasil anu luar biasa pikeun olahraga, acara sareng hiburan, tapi aya masalah, kami henteu tiasa ngalakukeun pidéo ieu bagikeun liwat aplikasi sanésna sapertos Whatsapp, Instagram atanapi éditan dina iMovie, Kusabab tina gulungan aranjeunna bakal kauninga salaku video normal. Tapi kumaha jalma ngunggah video gerak lambat ka Instagram?

Aplikasi na sayogi di App Store TruSloMo, Anu tanggel waler pikeun nyiptakeun kakurangan anu dipiboga ku ios sareng ku cara ieu simpen video ngarobih janten reel pikeun tiasa ngabagi aranjeunna dimana-mana anu dipikahoyong. Bahkan aplikasina tiasa dianggo pikeun pidéo anu teu acan dirékam nganggo iPhone 5S. Kami ngajelaskeun cara urang bakal ngarobih klip janten gerak lambat supados panggunaan anu dipikahoyong.

Operasi na saderhana, sareng TruSloMo kami bakal milih pidéo tina gulungan kami, urang milih interval anu pangaruh gerak lambat bakal meta sareng sakali disaluyukeun kami bakal masihan 'Rengse'. Aplikasi bakal sacara otomatis jaga nyimpen video dirobah dina gilinding dina kecepatan normal 30 pigura per detik sareng bakal kalebet bagian gerak anu laun. Mangrupikeun solusi anu efisien sareng sakaligus gancang pisan anu pasti seueur pangguna hoyong sareng milari rékamanana.

Ngan Mo sareng iPhone 5S

Aplikasi TruSloMo nyaéta bebas sareng éta bakal ngijinkeun kami tambahkeun hiji pangaruh SloMo ti mana urang hoyong ngamimitian dugi ka akhir. Sugan pilihan ieu anu pangsaéna pikeun kaseueuran pangguna, tapi aplikasi na nyandak hiji fitur deui, ngalangkungan beuli di-aplikasi 'Pro Upgrade' urang bisa tambahkeun deui potongan gerak lambat kana klip naon waé, sakur anu dipikahoyong, milih awal sareng akhir ieu, harga pikeun ditingkatkeun kana paket ieu 0,89 € .

Hatur nuhun ka TruSloMo kami bakal ngajawab salah sahiji mamang anu hébat pikeun pangguna tina iPhone 5S, kumaha carana tiasa unggah sareng ngabagi pidéo na kalayan gerak laun. Sateuacan mecenghulna aplikasi sapertos kieu, pangguna tiasa ngabagi video gerak lambat dina aplikasi sanés upami aranjeunna ngagaduhan dua alat ios, ngalangkungan iMessage silih atanapi ku ngabagi pidéo ngalangkungan iCloud.

Kumaha saur anjeun ngeunaan TruSloMo? Dupi anjeun parantos ngaunduh?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nico cenahna

    Anjeun teu kedah aplikasi pikeun ieu. Anu tungtungna urang gaduh aplikasi kanggo ngambekan, anu sanés kanggo jalan, anu sanés kanggo ... ¬¬U

    Anjeun tiasa ngirim video SlowMo tina 5S anjeun ku iMessage ka iPad anjeun (atanapi alat ios anu sanés). Parantos dina iPad, anjeun nyimpen pidéo dina gulungan, sareng voilà, anjeun parantos siap ngirim sareng épék gerak lambat anu kalebet ku Viber, WhatsApp atanapi naon waé anu masihan anjeun paling ambek.

    1.    JVAN513 cenahna

      sareng upami jalma éta henteu ngagaduhan alat ios anu sanés ieu mangrupikeun jalan kaluar anu saé ... henteu sadayana ngagaduhan kamungkinan sareng tétéla yén ku aplikasi ieu langkung gampang sareng gancang

    2.    Poorloko cenahna

      Pasti, langkung saé ngagaduhan iPhone pikeun dirékam, sareng iPod atanapi iPad pikeun tiasa ngirim pidéo sareng nyimpenna.
      Kadieu ...

  2.   Daniel cenahna

    Kuring ngédit éta sareng iMovie, kuring nyimpen kana gulungan dina resolusi luhur sareng éta ogé ngamungkinkeun kuring ngirim x whatsapp, ngalirkeun ka pc kuring, jsb.

  3.   Juan Pedro cenahna

    Teu perlu pikeun sabagian. Sanaos nalika ngirim pidéo gerak laun ku email ka pangguna mana waé, éta katingalina sampurna dina gerak lambat.

  4.   Hernan cenahna

    Ogé nganggo CropVideo anjeun tiasa ngarobah ukuran sareng ngirim dina Instagram (contona) dina gerakan laun kalayan resolusi anu saé

  5.   joletesanti cenahna

    naha anjeun moal ngantep kuring mésér aplikasi éta?