Aplikasi Popcorn Time ngahontal alat iPhone tanpa jailbreak

popcorn Time

Pasti anjeun parantos nguping ngeunaan anjeunna kusabab kontroversialna éta, ti saprak popcorn Time Éta ngamungkinkeun justru réproduksi eusi torrent, hal anu Apple henteu resep pisan. Nanging, dugi ka ayeuna, hiji-hijina anu tiasa ngaraosan éta nyaéta justru pangguna anu ngagaduhan iPhone jailbroken. Nyatana, aya kamungkinan pikeun ngaunduhna ku pilihan ieu, tapi éta ukur pikeun pamirsa éta. Jalma anu henteu ngagaduhan jailbreak parantos dilakukeun, aranjeunna ngan ukur tiasa ningali kumaha alternatif éta henteu kahontal ku panangan aranjeunna. Dugi ka ayeuna!

Popcorn Time ayeuna bakal ngaluncurkeun aplikasi pikeun iPhone tanpa jailbreak. Kalayan kecap séjén, tim pangembangan di balik aplikasi ieu anu kedah nyababkeun torrents dina iPhone anjeun bet dina hal ieu pikeun ningkatkeun pidangan audién anu tiasa ngaksésna. Sareng sapertos anu anjeun bayangkeun, aranjeunna kedah nganggo jalur unduh alternatip anu teu kalebet App Store, kumargi Apple alérgi kana sagala hubunganana sareng file-file ieu, sareng aplikasi anu ngadukung éta anu aya di toko aranjeunna. dilakukeun pikeun période pondok-pondok sareng kusabab kasalahan révisi sateuacan diterbitkeun.

popcorn Time ngamungkinkeun ngaunduh dina iPhone ngalangkungan halaman wéb na, nganggo komputer Mac OS X (dukungan dina minggu payun) atanapi Windows (parantos sayogi) sareng pangurus instalasi pihak katilu. Anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun dina halaman wébna pikeun nguji éta dina iPhone, pas fase béta na kaluar, anu nunjukkeun yén aranjeunna bakal bérés. Ku kituna, anjeun bakal tiasa mendakan nyalira sapertos kumaha nyababkeun banjir tanpa gaduh jailbreak dina ponsel anjeun. Tangtosna, aranjeunna jelas yén Apple moal ngantepkeun aranjeunna jalan mawar, sareng éta sababna aranjeunna nuju nyiapkeun supados nalika aplikasi janten kanyataan, halangan blok henteu tungtungna ngarusak proyek. Urang bakal ningali naon anu kajantenan….


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Harry jones cenahna

    Laura Iregui Jones

  2.   Stëvën Môrlä Märtinëz cenahna

    Victor Infante Moronta Anthony Echavarria Sanchez

  3.   Enrique Gonzalez cenahna

    Lisa hugo

    1.    Hugo Moreno cenahna

      Wellnnnnnnnnnnnn

    2.    Lisa gonzalez cenahna

      Weeee

  4.   Jangjang Del Bara Padilla cenahna

    Shiiii

  5.   Mario Serban cenahna

    Sigana mah hal-hal kedah digosok, dina iPhone 5S abdi aplikasi henteu dianggo deui saatos restart ...

  6.   Marcos Perez cenahna

    sareng ieu supados upami aranjeunna pilem di garéja ,,,,, uuuuuuu berita naon

    1.    maca cenahna

      Sareng anjeun henteu terang kumaha maca tarjamahan? Seueur pilem sareng séri anu judulna ...

  7.   wtf cenahna

    Pedro Juan Pablo Beto

  8.   Dovercame cenahna

    aplikasi henteu ngajalankeun dina ipad kuring sareng éta bakal pareum sacara otomatis sanaos kuring parantos nga-restart deui.
    Abdi henteu badé !!!!!

  9.   Sebastian cenahna

    Tiasa batur ngawartosan kuring kumaha cara nginstal na dina iphone kuring?