8 aplikasi wallpaper panghadéna pikeun iPhone

Aplikasi sareng wallpaper pikeun iPhone

Unggal versi ios anyar nawiskeun kami anu énggal fondos de pantalla, sababaraha diantarana éksklusif pikeun modél anyar anu diluncurkeun ku perusahaan di pasar unggal taun. Diantara wallpaper anu urang tiasa mendakan  dinamis, tetep sareng hirup (dana anu nalika mencét kana gerakan muatan layar). Jinis latar ieu ngan ukur nunjukkeun gerakan dina layar konci alat anu cocog.

Seueur pangguna anu resep milari wallpaper pikeun ngahususkeun iPhone na, janten tim maén bal favoritna, pilem pamungkas anu aranjeunna tonton di bioskop, murangkalih atanapi dulur-dulur na, atanapi ngan saukur hobi na. Di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu kéngingkeun kami ngarobih iPhone kucara kieu. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun anu nawiskeun kami hasil anu pangsaéna.

Aplikasi wallpaper pikeun iPhone

Retina Wall - HD Wallpaper & Latar

Wallpaper pikeun iPhone

Deui-deui iklan mangrupikeun hal anu jahat upami urang hoyong ngaraosan aplikasi ieu gratis, sanaos urang tiasa ngaleungitkeun aranjeunna pikeun 3,29 euro. Diantara sababaraha kategori anu ditawarkeun ku Retina Wall, kami mendakan: pepelakan, abstrak - 3D, kota - kahirupan, tekstur - saderhana (kalebet wallpaper minimalis), tuangeun - inuman, sato, selebriti sareng bintang, kendaraan - pesawat, kartun, rohangan, videogames, olahraga, musik, mode, pilem, teknologi, liburan ...

Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké sareng éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Retina Wall gaduh rating rata-rata 3 bentang tina 5 kamungkinan.

Daptar Wallpaper: Live 4K Retina (AppStore Link)
Daptar Wallpaper: Live 4K Retinabebas

WLPPR - Gambar res tinggi kanggo layar utama sareng konci

Wallpaper pikeun iPhone

WLPPR nawiskeun kami 10 koléksi anu tiasa urang aksés saatos ngagaleuh aplikasi dina aplikasi, 1,09 euro unggal koleksi 4,49 euro kanggo sadayana set, maturan urang sajumlah 160 wallpaper. Aplikasi ieu nawiskeun kami gambar satelit di seueur penjuru dunya, nambihan kontén anyar dina galéri na unggal minggu, sahingga urang henteu kantos bosen ngagunakeun wallpaper anu sami.

Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké sareng éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. WLPPR ngagaduhan rata-rata rating 4,5 bintang tina 5 kamungkinan.

WLPPR - latar tukang wallpaper (AppStore Link)
WLPPR - latar tukangbebas

Vellum - Wallpaper Artistik sareng Latar

Wallpaper pikeun iPhone

Vellum nawiskeun kami dugi ka 18 kategori anu béda-béda di mana kami tiasa mendakan sajumlah ageung wallpaper pikeun ngarobih wallpaper boh layar konci sareng layar utama. Vellum nawiskeun kami antar muka minimalis éta ngan ukur kapangaruhan iklan anu dipidangkeun di dinya (éta sayogi pikeun diunduh gratis), iklan anu urang teu tiasa hindari ku ngagaleuh aplikasi.

Meryogikeun ios 9.0 atanapi engké sareng éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Vellum ngagaduhan rating rata-rata lima bintang tina lima.

Vellum Wallpaper (Tautan AppStore)
Vellum Wallpaperbebas

Everpix - Latar & Wallpaper & Gambar

Wallpaper pikeun iPhone

Sapertos sadaya aplikasi anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu, sadaya gambar Everpix aya dina resolusi Full HD, adaptasi sareng layar iPhone, iPad sareng bahkan Apple Watch. Everpix nawiskeun kami 13 katégori: Abstrak, Alam, Spasi, Pantun, Sasatoan, Kota, Minimalism, Kartun, Dahareun, Mobil, Olahraga, Musik, Liburan. Upami anjeun gaduh Apple Watch sareng anjeun biasana ngarobih gambar gilinding anjeun anu ditingalikeun di tukang, Everpix mangrupikeun aplikasi anjeun, Hiji aplikasi sayogi gratis kalayan iklan atanapi kanggo $ 0,99 tanpa iklan.

Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké sareng éta cocog sareng iPhone, Apple Watch, iPad sareng iPod touch. Everpix ngagaduhan rata-rata rating 4,5 bintang tina 5 kamungkinan.

Everpix Wallpaper 4K (AppStore Link)
Everpix Wallpaper 4Kbebas
Everpix Pro - Latar, Gambar (Link AppStore)
Everpix Pro - Latar, Gambar10,99 €

Aplikasi wallpaper langsung pikeun iPhone

Wallpaper langsung ngan ukur cocog sareng alat anu nganggo téknologi 3D Touch, janten urang ngan ukur tiasa nganggo éta dina iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus. Upami anjeun ngaunduh aplikasi ieu dina alat anu teu cocog sareng téknologi ieu, anjeun ngan ukur bakal tiasa nikmati gambar statis, ngaleungitkeun sadaya rahmat tina téknologi ieu sareng jelas tina gambarna.

Émut yén latar animasi ieu pikeun dipaké dina layar konci alat iPhone 6s kami, iPhone 6s Plus, iPhone 7 atanapi iPhone 7 Plus ngan ukur bakal operasional nalika ngaklik dina layar konci, salami urang henteu nganggo Mode Daya Rendah, cara pikeun nganonaktifkeun épék visual anu paling sareng prosés paling otomatis sapertos pembaruan ogé Hei Siri, mariksa email otomatis ...

Urang ogé tiasa milih pikeun ngadamel ciptaan urang sorangan nganggo kaméra iPhone kami, salami éta cocog sareng fungsi langsung, sareng nganggo éta salaku wallpaper layar konci alat kami.

Wallpaper Langsung Gratis

Wallpaper animasi gratis nawiskeun kami sajumlah ageung wallpaper animasi atanapi latar tukang. Janten aplikasi anu henteu nawiskeun beuli dina aplikasi pikeun ngaleungitkeun iklan, urang kedah nyingkahan iklan anu ujug-ujug némbongan layar pinuh dina bentuk pidéo. Iklan saéstuna langkung luhur dina aplikasi ieu, tapi upami kami henteu hoyong nyéépkeun artos pikeun jinis aplikasi ieu pikeun ngarobih layar konci alat kami ieu aplikasi anjeun, sabab dana anu ditawarkeun ka kami lumayan spektakuler, sanaos éta henteu diklasifikasikeun dumasar katégori.

Wallpaper Langsung Gratis meryogikeun ios 9.1 atanapi engké sareng cocog sareng iPhone, iPad, sareng iPod touch. Anjeun teu ngagaduhan pamesaran di-app.

Live Wallpaper X (AppStore Link)
Live Wallpaper Xbebas

Live Wallpaper pikeun kuring

Wallpaper langsung pikeun iPhone

Hatur nuhun kana aplikasi ieu urang tiasa ngahirupkeun layar urang ku pamandangan spektakuler gambar objék sato, pola abstrak, kota, lauk sareng bahkan ledakan kosmis. Live Wallpaper pikeun kuring meryogikeun ios 9.1 atanapi engké, éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch sareng Éta ngagaduhan rating rata-rata 4 bintang tina 5 kamungkinan.

Wallpaper Langsung (Link AppStore)
Wallpaper Langsungbebas

Wallpaper Langsung pikeun iPhone 6s

Wallpaper langsung pikeun iPhone

Aplikasi ieu nawiskeun kami langkung ti 100 latar tukang anu obah, sadayana néwak gambar-gambar sadinten-dinten. Sanaos namina henteu imajinatif pisan, hasilna anu ditawarkeunana ka kami gratis rada saé, janten aplikasi anu kedah-gaduh utamina upami urang teu hoyong ngaluarkeun artos sareng jinis aplikasi ieu. Hiji-hijina, tapi éta poster anu nyarioskeun kami pikeun ngabagi aplikasi ngalangkungan akun Facebook urang.

Wallpaper Langsung pikeun iPhone 6s - Téma Animasi Gratis sareng Latar Custom Dynamic (AppStore Link)
Wallpaper Langsung pikeun iPhone 6s - Téma Animasi Gratis sareng Latar Dinamis Adatbebas

Wallpaper Langsung pikeun iPhone 6s, 6s plus & iLive Pro

Wallpaper langsung pikeun iPhone

Wallpaper Langsung pikeun iPhone 6s, aranjeunna parantos tiasa ngamutahirkeun judulna, éta nawiskeun kami ratusan foto Langsung anu disebarkeun dina seueur seueur kategori sapertos sato, pesta, kembang api, kembang, rohangan, timelaps ... Beda sareng aplikasi sanés, Live Wallpaper pikeun iPhone 6s Anjeun nunjukkeun ka kami iklan sacara sporadis. Éta sayogi kanggo diunduh gratis, tapi upami urang hoyong dihapus sareng muka konci langkung seueur kategori, urang tiasa ngamangpaatkeun mésér aplikasi anu hargana 3,29 euro.

Wallpaper Langsung pikeun iPhone 6s, meryogikeun ios 9.1 atanapi engké sareng cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.