Apple Arcade, éta nami platform kaulinan Apple

App Store parantos janten sumber pendapatan utama pikeun Apple. Ayeuna platform Apple ngagaduhan langkung ti samilyar pangguna, pangguna anu mikaresep langkung ti 300.000 gim anu sayogi di toko aplikasi. App Store nawiskeun kami kaulinan gratis kalayan pameseran terintegrasi, kalayan iklan atanapi ngalangkungan pembayaran tunggal.

Sadaya anu badé robih berkat jasa Apple Arcade énggal, platform langganan game, sadayana leres-leres énggal dimana urang bakal tiasa ngaraosan naon anu disebat Apple réfinisi deui tina kaulinan. Ieu langkung seueur rinci ngeunaan platform langganan game anyar Apple anu disebut Apple Arcade.

Apple parantos ngagaduhan perjanjian sareng pangembang game anu paling penting di App Store pikeun nawiskeun sistem permainan, anu kami tiasa ngarasakeun ngaliwatan biaya bulanan.

Platform ieu bakal ngagaduhan langkung ti 100 gim lengkep ekslusif sareng anu kami moal mendakan dina platform anu sanés. Operasiana saderhana pisan, kumargi urang kedah waé kana tab Arcade di App Store, pilih gim anu hoyong kami maénkeun teras pencét dina Play.

Patarosan anu timbul nyaéta naha kaulinan ieu bakal sayogi pikeun dipésér ngalangkungan App Store atanapi ngan bakal sayogi ngalangkungan jasa ieu. Bakal sayogi di akhir taun 2019 sareng bakal babarengan ngahontal langkung ti 150 nagara.

Sadaya apdet gim kalebet dina biaya bulanan sareng éta cocog sareng Bagikeun Kulawarga. Apple Store cocog sareng iPhone, iPad, iPod touch, sareng Apple TV.

Tina harga Apple Arcade, Apple nyatakeun yén bakal engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.