Apple ngagarap audio spatial pikeun alat virtual reality

Kadang-kadang urang maca tulisan ngeunaan kacamata kanyataanana augmented ngeunaan Apple saolah-olah éta mangrupikeun hal-hal kahareup, sapertos anu maca ngeunaan mobil ngalayang, atanapi kabin teleportasi. Tapi kami henteu sadar yén aya seueur jalma dina perusahaan anu damel dina proyék sapertos kitu unggal dinten.

Poé anu paling henteu diarepkeun, éta bakal muncul Tim Cook dina intina sareng sababaraha matahari terbenam, maka kami bakal sadar yén mobil ngalayang parantos janten kanyataan, sareng urang tiasa angkat ka dealer pikeun ngagaleuh. Éta upami, mayar rasa sareng kahoyong ...

Apple ngagarap ngembangkeun sistem anu tiasa ngahijikeun pangalaman tina Audio spatial 3D dina platform kanyataan virtual atanapi campuran, berpotensi pikeun alat anu dipasang dina sirah sapertos Apple Glass, atanapi headset réalitas anu ditambih.

Jalma-jalma ti Cupertino nembé meunang anu anyar paten anu ngajelaskeun sistem audio 3D anu disintésis spatial pikeun aplikasi dina alat visi 3D réalitas anu ditambih.

Patén na ngajelaskeun yén, contona, a Sistem SR éta tiasa mendakan jalma anu leumpang sababaraha léngkah payun, salaku réspon, ngaluyukeun grafik sareng audio anu ditepikeun ka individu dina cara anu sami sareng kumaha pandangan sareng sora sapertos kitu bakal robih dina lingkungan fisik anu nyata.

Patén na daptar Ian M. Richter, Christopher Eubank, sareng Tomlinson Holman salaku panyipta na. Richter sareng Eubank parantos dingaranan patén-patén anu aya hubunganana sareng 'Kaca Kaca"Sedengkeun Holman mangrupikeun ahli audio anu parantos ngerjakeun patén-patén anu aya hubunganana sareng AirPods. Holman ogé panemu sistem audio hi-fi THX ti Lucasfilm. Lulucon saeutik.

Perlu diinget yén sanajan patén-patén dibérékeun ka perusahaan, mungkin waé ideu anu dijelaskeun dina laporan éta pernah ngawujud. Waragadna sakedik pisan pikeun paténkeun ideu, sareng pastikeun kompetisi anjeun moal "nyalin" éta ti anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.