Apple lirén nandatanganan iOS 9.3.5 sareng 10.0.1, anjeun moal tiasa deui kana ios 9

ios-10-béta-ayeuna iPhone

Apple kakarék lirén nandatanganan ios 9.3.5 teu tinggaleun kamungkinan pikeun downgrade kanggo sadaya pangguna anu, sasasih saatos medalkeun versi akhir tina ios 10, tetep henteu satuju sareng versi ios pangénggalna. Tapi sanés ngan ukur hiji-hiji versi Apple parantos lirén nandatanganan, sabab teu mungkin pikeun balik deui ka ios 10.0.1, versi munggaran anu Apple dileupaskeun tina ios 10. Ngan sababaraha dinten ka pengker ti Cupertino ngaluarkeun iOS 10.0.3. 7, pembaruan anu nembé ngahontal iPhone XNUMX sareng anu ngungkulan masalah sambungan kana jaringan LTE di Amérika Serikat sareng Verizon sareng Sprint.

Ayeuna Apple damel di ios 10.1, anu bakal janten pembaruan utama munggaran ios sareng éta Ayeuna nuju dina béta kaopat, anu ogé dileupaskeun Senén kamari. Kabaruan utama pembaruan ageung anu munggaran ieu nyaéta kamungkinan ngagunakeun modeu potret dina iPhone 7 Plus, modeu anu ngamungkinkeun kabur latar tukang poto anu urang candak jalma, sanaos ogé lumayan lumayan leres nalika urang dianggo dina objék atawa sato.

Éta Apple parantos lirén nandatanganan ios 9.3.5 éta henteu hartosna pikeun jailbreak pangguna, kumargi versi pamungkas anu cocog sareng éta nyaéta iOS 9.3.3, pérsi anu sayogi kanggo waktos anu pondok, dugi ka Apple ngaluarkeun pembaruan énggal nutup panipuan anu biasa dilakukeun. Teu lila saatos, éta ngaleupaskeun ios 9.3.5, pembaruan kaamanan utama anu menerkeun cacat utama dina kaamanan ios anu ngamungkinkeun serangan enol dinten, serangan anu ngamungkinkeun kode jahat dilaksanakeun kusabab kerentanan dina sistem anu henteu dipikaterang ku pabrikan produk.

Ngeunaan kasaluyuan jailbreak sareng ios 10.x Luca Todesco parantos parantos ningalikeun démo yén versi kasapuluh tina ios masih cocog sareng jailbrek, sanaos biasana pikeun hacker Italia ieu, anjeunna tetep moal ngabagi inpormasi ieu sareng peretas sanés anu resep ngajalankeun jailbreak pikeun komunitas pangguna ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anthony Cuellar cenahna

    Operator AS kedah dilereskeun, éta Sprint sanés Spring. Salam.

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Pasti. Dirobah.
      Hatur nuhun.

  2.   Sergi Buson Beorlegui cenahna

    Upami kuring gaduh iPhone 5 sareng 5s sareng iOs 8, naha éta patut ditingkatkeun ka iOs10 atanapi naha éta bakal ngalambatkeun seueur? Upami anjeun badé ngamutahirkeun éta ngan ukur ios 9, naha aya kamungkinan?

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Kabeneran dinten ayeuna Apple parantos lirén nandatanganan iOs 9.3.5 janten anjeun teu tiasa masang vérsi ios 9 deui, ngan ukur tiasa masang ios 10. Kuring gaduh iPhone 5 sareng éta henteu tiasa dianggo parah, sanaos écés iOS 8 langkung cair, tapi anjeun tiasa masang tanpa masalah.

  3.   Hugo cenahna

    Abdi gaduh pembaruan iphone 5 ka 10.3.2, éta ngagaduhan LAG, batréna béak dina 4 jam nganggo jaringan sosial, ogé sambungan LTE henteu jalan