Apple ngaleupaskeun pedoman pangguna pikeun ios 8

pituduh-pamaké

Sapertos dina waktos sateuacana, Apple pasihan kami panduan pangguna sareng nikmati sistem ios 8 anyar, anjeun tiasa mendakannana tina jalan bébas dina iBooks sareng aya 444 halaman inpormasi.

Mimitian ti mimiti, kalayan dasar-dasar ngagunakeun iPhone pikeun ngamimitian bisnis engké. Éta anu sigana janten pituduh pangguna pikeun terminal anyar mérek Cupertino.

Urang tiasa ningali bagian anu bakal pikaresepeun pikeun urang, enya, sagalana dina basa Inggris, jalma anu henteu ngontrol basa Shakespeare kedah ngantosan tarjamahanana.

Dina panduan aya seueur bagian anu parantos dipikaterang ku pangguna iPhone, tapi éta ogé bakal ninggalkeun urang tingali naon anu énggal dina sistem operasi. Conto na Siri sareng perkenalan na kana fitur bébas-tangan.

Siri bébas tangan. Kalayan iPhone nyambung ka sumber listrik, tibatan mencét tombol Imah, anjeun nyarios «Héi siri« pikeun narik perhatian asistén, teras ngadamel pamundut Pikeun ngaktipkeun pungsi, buka Setélan> Umum> Siri sareng aktipkeun «Ngidinan«Héi siri«

Perkenalan anu saé deui nyaéta nelepon via WiFi. Éta henteu sayogi di sadaya daérah sareng ngan ukur pikeun iPhone 5c, iPhone 5s, atanapi engké. Téknologi anu diperyogikeun disebat VoLTE sareng éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun nelepon sora liwat jaringan LTE tapi ogé ngalakukeun ieu nelepon kualitas luhurKalayan kirang noise sareng jitter, setelan telepon nyaéta 20 kali langkung gancang tibatan 3G sareng ngaktipkeun aktivasina pidéo salami nelepon.

Para panggero rute liwat WiFi, buka Setélan> Telepon sareng aktipkeun telepon WiFi. Dina iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus, upami sambungan WiFi leungit, telepon otomatis pindah ka jaringan VoLTE ti propaider anjeun upami sayogi, upami henteu sayogi telepon diganggu, sapertos kajadian nalika dina modél sateuacana WiFi leungit.

Pikeun fungsi ieu, di Spanyol kami gaduh sababaraha pilihan, ngan Movistar sareng Vodafone damelna, sareng hiji-hijina anu parantos nyarios ngeunaan éta nyaéta Vodafone éta numutkeun hiji pernyataan dina awal bulan ieu, anjeunna ngaku bakal ngalakukeun tés téknologi ieu di kota-kota utama géografi Spanyol sareng ngarepkeun nyayogikeunana pikeun palanggan dina sababaraha sasih.

Jiga ieu di ditu conto deui yén anjeun tiasa mendakan sakedik-sakedik atanapi ngantosan kami ngungkabkeunna ka anjeun ti dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.