Apple ngaleupaskeun iTunes 12.3.2 kanggo ngamungkinkeun ningali inpormasi nalika ngotéktak Apple Music

itunes.12.3.2 Minggu ayeuna, Apple parantos ngaluarkeun pembaruan pikeun seueur parangkat lunak na. IOS 9.2 dileupaskeun kalayan ningkatna Safari View Controller sareng basa-basa anyar pikeun Siri (diantarana); tvOS 9.1 diluncurkeun ku warta utama yén urang ayeuna tiasa milarian Apple Music nganggo Siri sareng yén aplikasi jarak jauh jalan deui pikeun ngendalikeun Apple TV generasi kaopat; OS X El Capitan 10.11.2 dileupaskeun kalayan perbaikan sistem sareng perbaikan bug; watchOS 2.1 ogé dileupaskeun pikeun ngalereskeun bug sareng versi anyar Xcode pikeun nambihan dukungan pikeun Swift 2.1. Kalayan sadayana ieu, aya anu leungit: di Ngamutahirkeun iTunes.

Nya, pembaruan ieu parantos sumping dinten ayeuna. Versi anyarna nyaéta iTunes 12.3.2 sareng nambihan kamampuan pikeun ningali karya, komposer sareng palaku nalika ngotéktak kategori musik klasik tina katalog Apple Music. Salaku tambahan, sareng sapertos ampir sadaya apdet aplikasi atanapi sistem operasi, pembaruan ieu ogé kalebet stabilitas sareng pamutahiran kinerja pikeun aplikasi, anu terakhir penting kusabab éta mangrupikeun keluhan utama anu dilaporkeun ku pangguna, khususna pangguna Spotify.

Versi anyar ieu sumping sabulan satengah saatos iTunes 12.3.1, pembaruan anu ogé henteu nyandak paningkatan utama saluareun perbaikan bug sareng kinerja sareng reliabilitas pikeun aplikasi. Sigana mah Apple kedah nambihan seueur pilihan ka iTunes sareng Apple Music sacara umum. Hal anu kuring hoyong sareng henteu sigana yén aranjeunna bakal nambihan (sahenteuna dina jangka pondok) mangrupikeun hal anu Spotify lakukeun, nyaéta nunjukkeun lirik lagu, anu ditawarkeun ku Musixmatch. Upami urang ngupingkeun musik anu teu kami unduh sareng ditambahan lirik na, pangguna Apple Music moal tiasa ningali lirik lagu na, anu kuring sono. Di Cupertino aranjeunna kedah nempatkeun batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.