Apple ngaleupaskeun watchOS 7.5 kanggo sadaya pangguna

watchOS 7.5

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten pembaruan di jagad raya Apple. Sadaya alat perusahaan nembé nampi versi anyar firmware na, sareng diantarana watchOS 7.5 pikeun Apple Watch.

Ngan éta parantos sabulan ti saprak pembaruan parangkat lunak Apple Watch anu terakhir, tapi éta henteu ngirangan penting teuing. Éta kalebet sababaraha berita anu luar biasa pikeun pangguna. Hayu urang tingali naon pamutahiran éta nawiskeun kami.

Apple nembé ngaluarkeun WatchOS 7.5, pembaruan utama kalima kana sistem operasi watchOS 7 saprak dirilis dina Séptémber 2020. watchOS 7.5 Éta dugi sasasih saatos dirilis WatchOS 7.4, pembaruan anu nambihan muka konci iPhone tina Apple Watch bari nganggo topéng sareng fitur-fitur penting anu sanés.

Pembaruan watchOS 7.5 tiasa didownload sapertos biasa gratis ngalangkungan aplikasi Apple Watch khusus dina iPhone ku badé kana General> Software Update. Pikeun masang parangkat lunak anyar, Apple Watch kedah ngagaduhan sahanteuna 50 persén batréna, éta kedah ditumpukeun dina carjer, sareng éta kedah aya dina kisaran iPhone - bisnis sapertos biasa, hayu.

watchOS 7.5 ngenalkeun dukungan pikeun Kulawarga Kartu Apple jeung eusi tina langganan dina aplikasi Podcast. Di Malaysia sareng Peru, aktipkeun aplikasi ECG sareng bewara denyut jantung henteu teratur.

Ieu ngandung harti yén ti ayeuna ayeuna, pangguna nganggo Kartu Apple bakal tiasa ngabagi éta sareng anggota kulawargana. (bahaya naon ...). Urang ogé tiasa ngalanggan Podcast anu mayar.

Pembaruan ogé kalebet dua anu énggal Rupa sombong anu dirancang pikeun ngiringan band Pride 2021 anu diluncurkeun Apple ayeuna. Aya dua rupa anyar memperinget bulan kareueus LGTBIQ + koléktif.

Ogé, sapertos biasa, dina édisi anyar watchOS aya séri perbaikan kaamanan internal anu henteu katingali ku pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    sareng ka Méksiko Nalika ECG. 🙁

  2.   Carlos cenahna

    Naon obsesi Apple sareng dewan direksi na sareng kareueus homoseks, urang sadayana terang yén suku aranjeunna lemas, henteu ngaco deui kana hal anu sami.