Apple ngumumkeun 2016 London Apple Music Festival Dates

apel-musik-festival-2016

Perusahaan anu berbasis di Cupertino nembé ngumumkeun édisi 2016 tina Apple Music Festival, saruntuyan konsér sareng seniman hébat anu bakal diayakeun di Roadhouse di London. Taun ayeuna Festival Musik Apple bakal dimimitian tanggal 18 Séptémber sareng bakal tamat dina 30 Séptémber. Apple ngarobih nami séri ieu anu unggal taun dilaksanakeun di London taun ka tukang, ti iTunes Festival ka Apple Music Festival, parobihan anu logis saatos diluncurkeun jasa streaming musik Apple Music taun kamari, jasa anu parusahaan The hoyong ngungkulan turunna penjualan dina bentuk digital ti toko iTunes.

Apple Music balik deui ka London dina bulan Séptémber salami 10 wengi. Warga Inggris tiasa kéngingkeun tikét konsér. Sadaya pangguna Apple Music bakal tiasa nuturkeun sadaya konsér lengkep gratis. Penjualan tikét bakal mimitian henteu lami. Tuturkeun kami @AppleMusic ngalangkungan Twitter sareng Snapchat janten dugi ka menit sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng acara ieu ngalangkungan hashtag # AMF10.

Sateuacan édisi 2015, taun di mana namina séri konsér ieu dirobih, acara éta salami 30 dinten, tapi diréduksi janten ngan 10 dina édisi pamungkas. Saha waé anu resep nuturkeun konsér tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan jasa musik streaming ti perusahaan Apple Music. Taun ieu mangrupikeun peringatan kasapuluh tina jenis konser ieu anu dirayakeun ku perusahaan di London unggal taun.

Dina waktos ayeuna Kami henteu terang saha anu bakal janten grup atanapi seniman anu bakal janten bagian tina poster éta, tapi dina minggu payun salaku nami disaring kami bakal ngawartosan anjeun langsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.