Apple Watch Series 2 ngamungkinkeun urang ningali waktos ku cara anu langkung wijaksana

Apple Watch Series 2 Unggal waktos sistem operasi énggal dileupaskeun, utamina upami sistem ieu ti Apple, alat anu langkung lami tetep henteu tiasa nganggo fungsi naon waé. Ieu mangrupikeun hal anu urang langkung ngaalaman dina iPhone, produk unggulan Apple ti saprak 2007, tapi urang ogé ningali dina sésana pakakasna. Apple Watch aslina diwanohkeun dina 2014, dijual di 2015, sareng parantos mendakan hal anu tiasa dilakukeun Apple Watch Series 2 yén Seri 1 anu énggal dibaptis henteu tiasa dilakukeun.

El pamanggihan Éta parantos dilakukeun ku médium Apple Insider, dimana aranjeunna ogé nyebatkeun yén fungsina moal sayogi dina Apple Watch Asli kumargi perangkat keras terbatas, sapertos layar anu kirang caang anu henteu ngijinkeun ngabedakeun waktosna gancang-gancang. Urang ogé tiasa mikir yén S2 nawiskeun kemungkinan sapertos anu ditawarkeun ku co-processor M9, tapi ieu dikaluarkeun nalika urang émut yén urang tiasa ngahurungkeun layar ku ngan ukur angkat pigeulang.

Pariksa waktosna tanpa ngaganggu saha waé dina Apple Watch Series 2 anjeun

Pariksa waktosna sareng Digital Crown

Gagasan fungsi anyar ieu jelas tong ngaganggu saha waé bari urang niténan waktuna. Salaku conto, urang tiasa parios waktosna ku cara ngarobah Digital Crown dina bioskop sareng kacaangan Apple Watch Series 2 moal ngaganggu saha waé. Conto anu sah anu sanés tiasa nalika urang aya dina rapat: ningali waktosna tiasa janten kalakuan anu hanjakal, tapi urang tiasa ngarobah Digital Digital sakedik sareng teu aya anu terang yén urang ngalakukeun éta.

Anyar ieu jalanna sapertos kieu:

  • Kacaangan layar bakal naék nalika urang ngahurungkeun Makuta Digital ka luhur sareng bakal turun nalika urang ngahurungkeun arah anu sanés.
  • Layar bakal pareum ku cara anu sami sareng mareuman nalika urang ningali waktosna ku naékkeun pigeulang, salami urang henteu nurunkeun kacaangan sacara maksimal.
  • Upami urang angkat pigeulang deui, kacaangan bakal ditingalikeun dina tingkat normalna.
  • Upami urang ngahurungkeun Digital Crown ka titik maksimum, urang bakal ngaktipkeun Apple Watch Series 2 saolah-olah urang némpél layar atanapi mencét tombol.

Fungsina, diaktipkeun sacara standar, tiasa dinonaktipkeun tina setélan umum Apple Watch, sanaos panginten seueur urang bakal ngantepkeun diaktipkeun, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.